Σίγουρα οι άντρες δεν θέλουν και πολύ για να «ανάψουν» και να τους έρθει η όρεξη για ερωτικά παιχνίδια! Οι γυναίκες ωστόσο επιμένουν σε δοκιμασμένες μεθόδους που είναι de facto γνωστό ότι θα τους διεγείρουν! Θέλετε να μάθετε ποια είναι; Αν η απάντηση είναι θετική, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω…

1. Να μπαίνετε μαζί του στο πρωινό του ντους: Θα τον ξαφνιάσετε ευχάριστα και θα ξεκινήσετε και οι δύο τη μέρα σας με το καλύτερο τρόπο! Μην ανησυχείτε για το αν θα ανταποκριθεί. Ειδικά το πρωί η αντρική λίμπιντο χτυπάει κόκκινο!
2. Καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι: Φετίχ ανδρών και γυναικών. Γιατί; Γιατί η εικόνα του εαυτού τους εν δράση, χορταίνει το μάτι τους και τους «ανάβει» ακόμα πιο πολύ!
3. Μπλουζάκια με πολλά κουμπιά: Στις γυνα��κες αρέσει γιατί κάνουν το σόου τους και βασανίζουν γλυκά και αισθησιακά τον άντρα. Εκείνους τους εξιτάρει η αναμονή και εξάπτεται η φαντασία τους για το «τι κρύβεται μέσα από τη μπλούζα».
4. Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου: Καλά είναι τα κόκκινα και τα ροζ, αλλά οι άντρες πεθαίνουν για τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα των γυναικών, όπως λέει και το γνωστό άσμα. Φορέστε τα και πάρτε τους τη ψυχή!
5. Nα βλέπετε μαζί ερωτικές ταινίες: Μην επιχειρήσετε να τις αντικαταστήσετε με την ανάγνωση των «50 αποχρώσεων του γκρι», δεν θα δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ενώ, αν του προτείνετε να παρακολουθήσετε μαζί μια ερωτική ταινία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί!