Βγήκες στα μαγαζιά... ψώνισες δύο φορεματάκια, ένα για την βραδιά των Χριστουγέννων και ένα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς! Δεν είναι όμως μόνο δύο τα events των γιορτών! Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συνάδελφοι μας προσκαλούν συνήθως τέτοιες μέρες σε διάφορα πάρτι και γιορτές τις παραμονές αλλά και τις πρώτες ημέρες του έτους!

Για να μην σε πιάσει λοιπόν άγχος και πονοκέφαλος και ξενερώσεις με την ντουλάπα σου τελευταία στιγμή, άνοιξε την γκαρνταρόμπα σου και πάμε να δούμε ποια ρούχα ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις αυτά τα Χριστούγεννα!

Ένας κανόνας είναι πως τα πολύ καυτά φορέματα και τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ για την επίσκεψη μας στην εκκλησία και τις οικογενειακές μαζώξεις γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Κανείς από την οικογένεια, τους κολλητούς και τους συναδέλφους σου δεν θέλει να δει το εσώρουχο σου, προτιμούν να θαυμάσουν τα "μπουτάκια" της γαλοπούλας!

Το star.gr παρουσιάζει έναν κατάλογο με φορέματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων!

Από τις φωτογραφίες που θα δείτε, το λεοπάρ και το μπλε με τις παγιέτες θα μπορούσατε να τα βάλετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περίπτωση βέβαια που αλλάξετε το χρόνο σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο! Εάν γιορτάσετε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό σπίτι, καλύτερα είναι να φορέσετε κάτι πιο σεμνό και κυρίως πιο άνετο ......!!