​Τα κοσμήματα αποτελούν αναμφισβήτητα το καλύτερο φίλο της γυναίκας. Ο λόγος;

Ότι είναι λαμπερά και εντυπωσιακά αλλά και ότι έχουν τη μαγική ικανότητα να απογειώνουν το εκάστοτε ντύσιμο, όπως αυτό και αν είναι.

Σαφέστερα, μια γυναίκα μπορεί να φορά ένα απλό μαύρο φόρεμα που όμως με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια να δείξει ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό.

Εμείς σας προτείνουμε τα διαφορετικά στιλ στα σκουλαρίκια που είναι στη μόδα σύμφωνα με τις επιταγές των σχεδιαστών του εξωτερικού.

Αρχικά, επιλέξτε να δημιουργήσετε τον ασπρόμαυρο συνδυασμό επιλέγοντας τα μαύρα μεγάλα σκουλαρίκια συνδυασμένα με το λευκό φόρεμα ούτως ώστε να δώστε ένταση.

Τα “XL” μεγέθη άλλωστε στα σκουλαρίκια είναι φέτος τάση!

htht.jpg
Ακόμα, συνδυάστε τα glam & ethnic χρυσά σκουλαρίκια στο μοδάτο printed τοπ σας. Το look σας θα θυμίζει editorials μόδας από τα καλύτερα fashion magazines του κόσμου.

Σίγουρα, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τα earcuffs, που αποτελούν το απόλυτο trend!!! Το συγκεκριμένο στιλ σκουλαρικιού (που θέλει εννοείται να κοσμεί το ένα μόνο αυτί) είναι must ιδιαίτερα για τις μικρότερες ηλικίες, δίνουν ένα rock-glam χαρακτήρα στο look σας και σας μετατρέπουν στα απόλυτα fashion icons! Τρέξτε να πάρετε ένα!

Τέλος, τάση φέτος είναι το σχήμα σταυρού στα σκουλαρίκια. Τους σταυρούς μπορείτε να τους φορέστε όχι μόνο οι λάτρεις του punk-rock στιλ αλλά και οι πιο κλασσικές υπάρξεις δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό στιλιστικό αποτέλεσμα που αποπνέει χαλαρότητα και δυναμισμό.

hhhhhhhhhhhhhh.jpg
Εξάλλου, ο σταυρός στη νέα εκδοχή του μπορεί να γίνει ένα απόλυτα glam κομμάτι στολισμένος με πέτρες ή ένα retro-chic με τα κομψά μαργαριτάρια. Cross it-up λοιπόν κορίτσια!