Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στο χώρο της μόδας, ακόμα και τους χειμωνιάτικους. Πολλές σταρ του εξωτερικού και κυρίως μοντέλα, το επιλέγουν για εξαιρετικά στιλάτες εμφανίσεις! Ιδανικό είναι όμως και για όλες εσάς που επιθυμείτε να υιοθετήσετε το στιλ των αγαπημένων σας σταρ και να εισάγεται τη δική σας στιλιστική πρόταση με το ντύσιμο σας. Δείτε τα διαφορετικά είδη σε καπέλα και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ σας!

1. Επιρροή από boho style: Μεγάλα καπέλα σε πολλές διαφορετικές (σκουρόχρωμες) συνήθως αποχρώσεις, θυμίζουν καουμπόικες ταινίες, έχουν μποεμ επιρροές, ενώ σε συνδυασμό με τη νέα εκδοχή της γούνας που συνδυάζεται πια με κάθε τύπο υφής, δίνουν ένα αέρα πολυτέλειας με ρετρό αναφορές. Επιπλέον, το χρώμα σπάει τη μονοτονία του μαύρου συνόλου και φωτίζει το πρόσωπό σας!

ggggggg.jpg
2. «Βουτιά» στα 70’s: Η boho delux άποψη θέλει τα παντελόνια καμπάνα και τα μακριά φορέματα στη σύγχρονη εκδοχή τους να δένουν άψογα με τα floppy μεγάλα καπέλα των 70’s.

grgr.jpg

3. Το καπέλο του «καπετάνιου»: Πρόκειται για το καπέλο των καπετάνιων των yacht της δεκαετίας του 60 στη Ν. Γαλλία. Φέτος, το βλέπουμε πια όλο και πιο συχνά σε editorial μόδας με αναφορά στα 60’s και με μια μικρή δόση φετιχισμού από τα 80ς. Δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και σέξι θα λέγαμε look, το οποίο ωστόσο δεν ενδείκνυται για όλες τις όλες και περιστάσεις.

feefe.jpg