Σκέφτεστε ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που πλησιάζει; Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο στα περιοδικά! Σας προτείνουμε να επιλέξετε το χολιγουντιανό μακιγιάζ, που θέλει έντονα κόκκινα χείλη και γραμμή eyeliner στα μάτια!

Αρχικά, όπως άλλωστε θα ξέρετε, το πιο σημαντικό κομμάτι για το μακιγιάζ είναι φυσικά η σωστή βάση. Τοποθετείστε ένα κονσίλερ κάτω από τα μάτια, σε αν��ιχτή αλλά όχι κάτασπρη απόχρωση. Στη συνέχεια, απλώστε το σωστό foundation στο πρόσωπό σας και καλύψτε τυχόν ατέλειες. Η φωτοσκίαση στα ζυγωματικά με το ρουζ ή τη terracotta σας είναι φυσικά απαραίτητη!

Στη συνέχεια, βάλτε μια nude- σκιά στη περιοχή του βλεφάρου σας. Με μια ελάχιστα πιο σκούρα σκιά, τονίστε τις γωνίες του ματιού.

Στη συνέχεια κάντε τη γραμμή eyeliner όσο παχιά και όσο μακριά θέλετε. Το τόξο και το μήκος εξαρτάται από τη προτίμησή σας!

Με μάσκαρα ολοκληρώστε το εντυπωσιακό βάψιμο του ματιού σας, τονίζοντας το βλέμμα σας και κάνοντάς το «γατήσιο».

Σειρά έχουν τα χείλη. Με το σωστό μολύβι κάντε ένα περίγραμμα και στη συνέχεια γεμίστε με το εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν που έχετε επιλέξει. Χρησιμοποιώντας μολύβι, θα καταφέρεται να οριοθετήσετε τη περιοχή που θέλετε να βάψετε και θα πετύχετε και τη μεγάλη διάρκεια του κραγιόν.

Κάντε το συγκεκριμένο βάψιμο στο ρεβεγιόν και… λάμψτε!!!