​Το μαύρο φόρεμα δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Ο λόγος; Ότι αποτελεί ένα διαχρονικό και ευκολοφόρετο κομμάτι, που ανάλογα με το ύφος του μπορείτε να το συνδυάσετε έτσι ώστε να δημιουργήσετε το στιλ που θέλετε! Πάρτε μερικές ιδέες.

1. Το απλό και «σκέτο» μαύρο φόρεμα. Κομμάτι pass partout για κάθε γυναίκα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζάκετ σας το πρωί ή με ένα πιο ιδιαίτερο κόσμημα για τη βραδινή σας έξοδο.

2. Με διαφάνειες και βελούδο. Από μόνο του ένα τέτοιο κομμάτι είναι ιδιαίτερο, κομψό και σέξι. Αν το επιλέξετε αποφύγετε άλλου είδους υπερβολές σε αξεσουάρ, καθώς από μόνο του είναι ξεχωριστό!

gsdgdfg.jpg
3. Ζιβάγκο. Σικ, κλασσάτο, αυστηρό και ταυτόχρονα σέξι. Η απόλυτη επιλογή για φέτος το χειμώνα. Δοκιμάστε το και κάντε τη διαφορά!

4. Με βάτες. Εξαιρετικά stylish πινελιά αποτελούν οι βάτες στο γυναικείο ντύσιμο. Αν το φόρεμά σας διαθέτει βάτες να είστε σίγουρη πως θα κλέψετε τη παράσταση. Υπερβολικό; Μάλλον όχι…! Στιλάτο θα το χαρακτηρίζαμε!

gfdg.jpg
5. Κολεγιακό στιλ με γιακάδες. Το σεμνό κλειστό με γιακά- πλην όμως κοντό μαύρο φόρεμα, κυριαρχεί και φέτος στο χώρο της μόδας. Φορέστε το στη δουλειά το πρωί και το βράδυ για ποτό.