Τα φορέματα είναι ένα κατεξοχήν γυναικείο ρούχο το οποίο έχει την ικανότητα να αναδεικνύει το στιλ τις γυναίκας και να κολακεύει το σώμα της. Μπορείτε να το φοράτε με γόβα, με ψηλοτάκουνα μποτάκια, με biker boots, ή ακόμα και με τα γούνινα μποτάκια σας.

Για το χειμώνα επιλέξτε οπάκ καλσόν ή μάλλινες κάλτσες πάνω από το γόνατο. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το πόδι σας γυμνό, όμως προς θεού μην βάλετε καλσόν στο χρώμα του δέρματος!

Είναι και passé και αντιαισθητικό! Πάρτε μια ιδέα από τα διαφορετικά στιλ φορέματος.

forema.JPG
1. Little black dress. Το κλασσικό κομμάτι «μπαλαντέρ» που δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα είναι το κλασσικό μαύρο φόρεμα. Κολλητό ή μη, εμείς σας προτείνουμε το μήκος τους να φτάνει ελάχιστα κάτω από το γόνατο και να είναι σκέτο και απλό για μια σικάτη εμφάνιση. Αν πάλι δεν έχετε ακόμα ένα τέτοιο κομμάτι τρέξτε να προμηθευτείτε ένα γιατί σίγουρα θα κάνει απόσβεση, αφού είναι διαχρονικό και ευκολοφόρετο!

2. Μάλλινο φόρεμα. Ιδανικό για τους χειμωνιάτικους μήνες, αφού σας κρατά ζεστή και στιλάτη. Βάλτε το με μάλλινες κάλτσες πάνω από το γόνατο και τα μποτάκια σας!

3. Σε γραμμή Α. Εξαιρετικά sexy και girly είναι το στιλ του φορέματος σε γραμμή Α. Ταιριάζει στις ψηλές κοπέλες με αδύνατα πόδια, αλλά και σε εκείνες που έχουν λίγη περιφέρεια, αφού «ανοίγει» στη περιοχή αυτή και καλύπτει τυχόν ατέλειες!