Η πλαστική χειρουργός Χριστίνα Χριστοφορίδου μας εξηγεί τις τεχνικές christmas lift με minimal αισθητική χειρουργική.

Χριστούγεννα! Ευκαιρία για όλους -άνδρες και γυναίκες - να ανανεωθείτε με απλές, γρήγορες και απόλυτα ασφαλείς επεμβάσεις για καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα από ποτέ και να υποδεχτείτε τον καινούριο χρόνο με λαμπερό look και χαρούμενη, αισιόδοξη διάθεση!!!

1. Αύξηση Στήθους
Είτε είναι μικρό ή πτωτικό, το στήθος σoυ τώρα μπορεί να αποκτήσει το σχήμα, το μέγεθος και την ανόρθωση που επιθυμείς. Τα νέου τύπου εμφυτεύματα διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και σχήματα ώστε να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και να παρέχουν το υψηλότερο αισθητικό αποτέλεσμα με την ταχύτερη μετεγχειρητική ανάρρωση.

2. Bodytite Λιπογλυπτική
Η προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RFAL™ σε συνδυασμό με την λιποαναρρόφηση σμιλεύει και ταυτόχρονα κάνει σύσφιξη σε κάθε περιοχή σχεδόν του σώματος , στο λαιμό και το διπλοσάγωνο (NeckTite), την κοιλιά και τα μπράτσα (ArmTite), ενώ στους γλουτούς και μηρούς καταπολεμάται συγχρόνως και η κυτταρίτιδα (CelluTite).

3. Mίνι λίφτινγκ
Οι νέες προηγμένες minimal τεχνικές έχουν φυσικό αποτέλεσμα και αφανείς ουλές και επιτρέπουν επιστροφή στην καθημερινότητα, ακόμη και μακιγιάζ, σε 5-7 ημέρες!

4. Pinch Βλεφαροπλαστική
Νεανικό βλέμμα με ελάχιστους μώλωπες και οιδήματα και απορροφήσιμα ράμματα που πέφτουν από μόνα τους την πέμπτη κιόλας ημέρα της επέμβασης.

5. Ρινοπλαστική
Μία μόλις ημέρα μετά, μπορείς να αναπνέεις ελεύθερα ενώ σε μια εβδομάδα επιστρέφεις στις συνηθισμένες δραστηριότητές σου. Για διόρθωση μόνον της άκρης της μύτης, χρειάζεται ακόμη λιγότερος χρόνος!

6. Μini Κοιλιοπλαστική
Η απώλεια βάρους ή η εγκυμοσύνη μπορεί να αφήσει χαλάρωση και περίσσεια δέρματος στην κοιλιά. Η κοιλιοπλαστική προσφέρει κομψή και σφιχτή κοιλιά, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση σε γυναίκες και άντρες.

7. Ανόρθωση μηρών και γλουτών (Brazilian Hips)
Ανόρθωση των μηρών και των γλουτών ώστε να δείχνουν αρμονικότερα με το υπόλοιπο σώμα και brazilian hips με αυτομεταμόσχευση λίπους και βλαστοκυττάρων.

8. Αιδιοπλαστική
Η νέα μανία στο Χόλυγουντ, γίνεται με τοπική αναισθησία ενώ επιτυγχάνεται καλύτερο σχήμα, συμμετρία με ταυτόχρονη νεαροποίηηση και σμίκρυνση των μικρών χειλέων του αιδοίου.