​Οι περισσότερες από εσάς θεωρείτε πως μπορείτε να έχετε πυκνές βλεφαρίδες είτε αν βάλετε ψεύτικες πάνω από τις δικές σας, είτε αν απλώσετε πολλές στρώσεις κάποιας ακριβής μάσκαρα με καινοτόμο βουρτσάκι πάνω στις δικιές σας.

Όμως με αυτούς τους τρόπους το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τις βλεφαρίδες σας και να τις αποδυναμώνετε! Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές, που αν τις ακολουθήσετε θα δείτε ορατή βελτίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

1.Τέλος στις ψεύτικες βλεφαρίδες που αποδυναμώνουν τις δικές σας. Προτιμήστε εν ανάγκη λίγες τούφες φυσικής τρίχας για την άκρη του ματιού, ώστε να πετύχετε ένα σαγηνευτικό βλέμμα και ένα αμυγδαλωτό σχήμα ματιών. Όμως προσοχή! Αν βάζετε ψεύτικες βλεφαρίδες φροντίστε να περνάνε κάποιοι μήνες χωρίς να προσθέτετε ψεύτικες για να ξεκουράζονται και οι δικές σας.

2.Μην ξεχνάτε να ξεβάφεστε! Το ντεμακιγιάζ είναι απαραίτητο όχι μόνο για υγιείς βλεφαρίδες, αλλά και για την επιδερμίδα του προσώπου σας εν γένει! Αν αφήνετε τις βλεφαρίδες σας βαμμένες εξασθενούν και πέφτουν.

3.Δεν χρειάζεται να δαπανάτε χρήματα σε περίτεχνες μάσκαρες με ιδιαίτερα βουρτσάκια. Το κλασικό βουρτσάκι είναι αυτό που κάνει θαύματα, ενώ η ποσότητα καλό είναι να παραμένει μικρή αλλιώς δημιουργούνται κόμποι και το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο!

4.Τέλος, καλό θα ήταν να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα που να περιέχει λάδι σε όλη τη περιοχή του ματιού και στις βλεφαρίδες με φορά από κάτω προς τα πάνω.

Καλή σας επιτυχία!