Το αιώνιο πρόβλημα πολλών γυναικών ήταν και είναι ακόμα οι μαύροι κύκλοι! Η έλλειψη ύπνου και η κούραση σκιαγραφούνται έντονα στο πρόσωπό μας με αποτέλεσμα τη δημιουργία των ανεπιθύμητων μαύρων σκιών κάτω από τα μάτια, που «κλέβει» τη λάμψη από το πρόσωπό μας! Εμείς σας παρουσιάζουμε δύο λύσεις για να απαλλαγείτε από αυτούς.

1.Πράσινο Τσάι: Νομίζατε ότι το πράσινο τσάι είναι μόνο για να το πίνετε; Ε λοιπόν κάνατε λάθος! Η ευεργετικές του ιδιότητες δεν περιορίζονται μόνο στη χρήση του ως ρόφημα. Σαφέστερα, η τοποθέτηση μερικών από τα φακελάκια τσαγιού κάτω από τα μάτια, βοηθά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων. Προτιμήστε το οργανικό τσάι, ή αυτό με βότανα όπως λόγου χάριν τη καλέντουλα ή το elderflower. Το αποτέλεσμα θα πείσει και τους πιο δύσπιστους!

2.Πατάτα: Το αγαπημένο λαχανικό όλων είναι όπως ξέρουμε όλοι πλούσιο σε άμυλο. Το γεγονός αυτό το καθιστά ιδανικό για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σκιών από το πρόσωπό μας. Επιχειρήστε να ξεφλουδίσετε μια πατάτα και να τη κόψετε σε κάθετες πλάγιες ροδέλες. Τοποθετήστε μια σε κάθε μάτι σας και χαλαρώστε για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με μια βρεγμένη πετσέτα με απλές και ταμποναριστές κινήσεις στη περιοχή εκείνη. Τέλος, προσθέστε την ειδική για τους μαύρους κύκλους κρέμα σας (καλό είναι να περιέχει αγγούρι ή aloe vera). Μπορείτε να επ��ναλάβετε τη διαδικασία ακόμα και 4-5 φορές την εβδομάδα!

Ό,τι και να δοκιμάσετε να μην ξεχνάτε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης του εσωτερικού μας κόσμου και καλό είναι να τα κρατάμε εξίσου όμορφα και περιποιημένα. Πάντως να θυμάστε πως σε κάθε περίπτωση ο ύπνος ήταν, είναι και θα είναι το καλύτερο καλλυντικό ομορφιάς για κάθε γυναίκα!