Ο χειμώνας κάνει αισθητή πλέον τη παρουσία του και εσείς ψάχνετε τρόπους να παραμείνετε ζεστές αλλά και στιλάτες; Η λύση είναι μια: τα σκουφάκια. Το ιδιαίτερο με αυτά τα αξεσουάρ είναι πως ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε, θα δημιουργήσετε ένα τελείως διαφορετικό στιλ: από casual μέχρι επίσημο, αλλά και εκκεντρικό look! Πάρτε μερικές ιδέες και ξεχωρίστε από πάνω ως τα κάτω!

skoufia1.JPG

1.Το casual σκουφί για κάθε μέρα, που έχει έξτρα ύφασμα πίσω να πέφτει για στιλάτες εμφανίσεις και ξεχωριστό street style!

2.Τα λεγόμενα σκουφάκια-ακουστικά! Όχι τα σκουφιά αυτά δεν είναι μόνο για το σκι , τα όρη και τα βουνά, αλλά και για ένα ξεχωριστό στυλ που θα κλέψει εντυπώσεις στη καθημερινότητά σας!

skoufia2.JPG

3. From Russa with love..! Μπερδευτήκατε; Μα φυσικά πρόκειται για τα γούνινα καπέλα- σκουφιά που τιμούν ιδιαίτερα στη παγωμένη Ρωσία και τα οποία όμως μπορείτε και εσείς να επιλέξετε για μια εξαιρετικά glamorous εμφάνιση!

4.Δοκιμάστε επίσης τη νέα τάση της σεζόν στα σκουφιά που δεν είναι άλλη από τα γούνινα σκουφιά που καλύπτουν μέτωπο και αυτιά. Η προστασία σας από το κρύο θα είναι εγγυημένη, ενώ το στυλ σας θα είναι βγαλμένο από τα τελευταία editorials περιοδικών μόδας!