Είχατε ποτέ σκεφτεί ότι με απλά υλικά που έχετε σπίτι σας-και άρα με μηδενικό κόστος – μπορείτε να φτιάξετε χειροποίητες μάσκες ομορφιάς και scrub σώματος που θα κάνουν την επιδερμίδα σας λαμπερή και γεμάτη υγεία; Εμείς σας παρουσιάζουμε εύκολες συνταγές που θα αλλάξουν την όψη του δέρματός σας!

Scrub σώματος:

ΥΛΙΚΑ: ζάχαρη ή αλάτι και λάδι ή αμυγδαλέλαιο

Μόνο αυτά τα δύο υλικά που όλοι έχουμε στη κουζίνα μας, είναι αρκετά για το τέλειο scrub σώματος! Τοποθετείστε τα δύο υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά. Όταν κάνετε ντους βάλτε το scrub στο σώμα σας και παράλληλα κάντε ένα ελαφρύ μασάζ. Μετά από δύο-τρία λεπτά ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Με την απολέπιση αυτή θα πετύχετε όχι μόνο να απομακρύνετε να νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας, αλλά και να το ενυδατώσετε σε βάθος κάνοντάς το να είναι λαμπερό και απαλό!

Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση:

ΥΛΙΚΑ: γιαούρτι και μέλι

Δεν θα σας πάρει πάνω από 2-3 λεπτά για να φτιάξετε αυτή τη μαγική μάσκα! Ανακατέψτε τα δύο υλικά σε ένα μπολ και στη συνέχεια τοποθετείστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας και κάτω από τα μάτια. Αφήστε την να δράσει για 15-20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετέ την άλλη μια φορά την εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!