Μπορεί μέχρι σήμερα η εύρεση της σωστής απόχρωσης αλλά και τοποθέτησης του all time classic κόκκινου κραγιόν να σας προκαλούσε πονοκέφαλο, όμως εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά χρήσιμα tips που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

1. Δοκιμάστε το στο χέρι σας: Δεν είναι τυχαίο που λένε «μια δοκιμή θα σας πείσει..!» Επιχειρήστε να συγκρίνετε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου στο χέρι σας, ούτως ώστε να δείτε ποιό ταιριάζει ακριβώς στο χρώμα του δέρματός σας!

2. Επιχείρηση-ενυδάτωση: Προκειμένου να αποφύγετε τις αντιαισθητικές γραμμές που δημιουργούνται στα χείλη μετά από ώρα που φοράτε το κραγιόν σας, δοκιμάστε να βάλετε στην αρχή ένα lip balm που θα ενυδατώνει τα χείλη σας, θα απομακρύνει τις ανεπιθύμητες γραμμές και φυσικά θα διατηρεί τη λάμψη του κραγιόν σας!

3. Περίγραμμα και πάλι περίγραμμα: Μπορεί να ακούγεται ως κλισέ συμβουλή των 80’s, ωστόσο το περίγραμμα με μολύβι παρόμοιου χρώματος με το κραγιόν σας είναι «must»! Βάζοντας μολύβι μπορείτε να μεγαλώσετε τα χείλη σας, να τροποποιήσετε ελαφρώς το σχήμα τους και να πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια στη σταθερότητα του κραγιόν σας!

4. Πινέλα: Τα πινέλα είναι απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή τοποθέτηση κραγιόν. Η χρήση τους εγγυάται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα όσο το απλώνετε, αλλά και το ακριβές βάθος του χρώματος που επιθυμείτε.