Η ολόσωμη φόρμα είναι και φέτος το χειμώνα στη μόδα. Είναι ένα κομμάτι που ταιριάζει σε αρκετούς σωματότυπους και ειδικά στις μεσογειακές γυναίκες με το σώμα αχλάδι.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις τρόπους για να τη φορέσετε, στο γραφείο, σε ένα κοκτέιλ πάρτι, αλλά και στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Στο γραφείο
Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο που μπορείς να το συνδυάσεις πολύ εύκολα γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Για να τη φορέσετε στη δουλειά συνδυάστε τη με ένα πουκάμισο από μέσα, μια κομψή oversized τσάντα και ένα ζευγάρι σικάτα, ψιλοτάκουνα μποτάκια. Για να κάνετε μια βραδινή έξοδο μετά το γραφείο, απλά αλλάξτε την τσάντα με ένα clutch bag και τα μποτάκια με ένα ζευγάρι sexy γόβες.

forma1.jpg

Στο κοκτέιλ πάρτι
Διοργανώνει κοκτέιλ πάρτι το αφεντικό σας και δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Η ολόσωμη φόρμα θα σας βγάλει από το δίλλημα. Συνδυάστε τη με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα πέδιλα, ένα μαύρο, δερμάτινο biker jacket και ένα ζευγάρι τολμηρά σκουλαρίκια που θα κερδίσουν τα βλέμματα.

forma2.jpg

Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Η ολόσωμη φόρμα είναι το τέλειο ρούχο και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σ��νδυάστε τη με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, έναν σικάτο φάκελο και τολμήστε μια στέκα με τρουκς για τα μαλλιά σας.

forma3.jpg