Η ωραιότερη έκθεση γάμου και βάπτισης που εντυπωσίασε τον Τύπο και τους επισκέπτες της το 2013 στο Ζάππειο μέγαρο, θα σας περιμένει στις 11-12 και 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Το μεγαλύτερο γαμήλιο πάρτι της Αθήνας, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που έρχεται, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πάλι, στοχεύει να εντυπωσιάσει τους εκθέτες, τους μελλόνυμφους, τον Τύπο αλλά και τους νέους γονείς.

Οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 10.000 και θα απολαύσουν πρώτοι από όλους ότι ονειρεύονται για να οργανώσουν ένα τέλειο γάμο η μία ονειρεμένη βάπτιση.

Στο πλαίσιο της BRIDAL EXPO, η εβδομάδα μόδας για το γάμο, η BRIDAL FASHION WEEK θα παρουσιάσει τις τάσεις της μόδας στα νυφικά και βραδινά φορέματα, δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιασ��ών, στην αίθουσα SKALKOTAS, σε θεατρική μορφή, πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Η διοργανώτρια εταιρία, η εταιρία παραγωγής, η καλλιτεχνική διεύθυνση και οι συντελεστές του Μεγάρου Μουσικής που θα συνδυαστούν , θα αποδώσουν μία αληθινή παράσταση Μόδας!!

Πολλοί και δυνατοί οι χορηγοί επικοινωνίας. Σε συνδυασμό δε με το έντονο και στοχευμένο πρόγραμμα προβολής της διοργάνωσης θα προσκαλέσουν τους καλύτερους γάμους του 2014 να απολαύσουν την εκδήλωση.

Στο πολυτελέστερο κτίριο των Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής, στο κτίριο που δεν έχει διοργανωθεί άλλη φορά κάτι παρόμοιο, ο γάμος θα έχει την αισθητική που του ταιριάζει.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την διοργάνωση υπογράφει η εταιρ��α STALEXPO.

www.bridalexpo.gr για περισσότερες πληροφορίες

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
deluxemagazine.gr, espresso, star.gr, Δημοκρατία,weddingplan.gr, splushmagazinenet.gr, ΛΑΜΨΗ 92,3, Περιοδικό White