Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όμορφες και ανανεωμένες. Εμείς λοιπόν σας έχουμε έξυπνες συμβουλές ομορφιάς για να πετύχετε αυτόν ακριβώς τον στόχο.

Μπανάνα για μαλακά πόδ��α

Η μπανάνα είναι το καλύτερο υλικό για να φτιάξετε την πιο αποτελεσματική μάσκα για τις ταλαιπωρημένες φτέρνες σας. Λιώστε μισή μπανάνα σε ένα μπολ, προσθέστε λίγες σταγόνες μέλι και αρχίστε να κάνετε μασάζ στις πατούσες σας. Τυλίξτε τα πόδια σας με πλαστική μεμβράνη και αφήστε για δέκα λεπτά. Ξεπλύνετε την μάσκα με χλιαρό νερό και αρχίστε να τρίβετε τις φτέρνες σας μαλακά με μια ελαφρόπετρα.

Κολπάκι για να δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια σας

Ανάλογα με τον τρόπο που κάνετε το μακιγιάζ σας, τα μάτια σας μπορεί να δείχνουν από τεράστια μέχρι… κουμπότρυπες. Αντί λοιπόν να χρησιμοποιείτε αδιάφορες σκούρες καφέ και σοκολατί σκιές για τα μάτια σας, διαλέξτε μια πιο ανοιχτή και λαμπερή απόχρωση και τελειώστε με μια γερή δόση μάσκαρας.

Κόψτε τις αφέλειές σας μόνη σας

Μπορεί να φοβάστε να κόψετε τις αφέλειές σας μόνη σας, αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα. Πιάστε τις αφέλειες με το ένα χέρι, τραβήξτε τα μαλλιά σας μέχρι να τεντώσουν και να είναι κάθετα στη μύτη σας. Κόψτε τα μαλλιά σας στα όρια των δαχτύλων σας και είστε έτοιμοι.

Για το πρήξιμο των μαλλιών

Για να αντιμετωπίσετε τα πρησμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους η λύση είναι απλή και φθηνή. Θα χρειαστείτε δύο σακουλάκια πράσινο τσάι, λιωμένο κολοκύθι και μια σακούλα κατεψυγμένο αρακά. Βάλτε μισό κουταλάκι λιωμένο κολοκύθι σε κάθε σακουλάκι τσάι και βάλτε τα πάνω στα μάτια σας. Μετά βάλτε τη σακούλα με τον αρακά από πάνω και αφαιρέστε μετά από δέκα λεπτά. Το τσάι και το κολοκύθι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενώ ο παγωμένος αρακάς θα καταπολεμήσει το πρήξιμο.