Σκέφτηκες ποτέ ότι το μακιγιάζ σου μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητά σου στη δουλειά; Κι όμως! Η make-up artist Γεωργία Μπουγά προτείνει μέσω του star.gr πώς να βαφτείς ανάλογα με την δουλειά που κάνεις!

Νηπιαγωγός – Δασκάλα

Χρώματα στα μάτια και στα χείλη όπως ροζ και λιλά θα δείξουν το χαρούμενο ύφος, αλλά και την παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου.

Δικηγόρος

Σκιές σε γκρι ανοιχτό ή smokey μάτια θα δείξουν την αποφασιστικότητά σου. Συνδύασέ τα με κραγιόν σε ροζ ανοιχτό ή σε μπεζ απόχρωση.

Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια

Το πρόσωπό σου είναι το δυνατό σου σημείο: εστίασε στα χείλη και τόλμησε με έντονα χρώματα, ακόμα και μωβ ή σκούρο δαμασκηνί, έχοντας έντονη γραμμή eyeliner στα μάτια και αρκετή μάσκαρα.

Γυμνάστρια

Το παν είναι να δείχνεις φυσική και όμορφη, οπότε διάλεξε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, με λίγη γυαλάδα, ροδοκόκκινα μαγουλάκια και γυαλιστερά lip gloss.

Γιατρός

Επίλεξε χαρούμενα χρώματα στα χείλη, όπως το σωμόν και το ροδακινί, που αναδεικνύουν φυσικότητα και ζωντάνια. Στα μάτια τόλμησε με μπεζ αποχρώσεις και πιο σκούρα καφέ γωνία.

Κομμώτρια

Φωτεινά χρώματα, όπως αποχρώσεις του μπλε, ειδικά αν είσαι ξανθιά, θα κάνουν την διαφορά σε συνδυασμό με το πάντα καλοχτενισμένο μαλλί σου.

Μακιγιέρ

Τόλμησέ τα όλα! Εξάλλου, το πρόσωπό σου είναι η διαφήμιση της δουλειάς σου...