Με 23 Έλληνες και ξένους σχεδιαστές στήνεται από σήμερα έως και την Δευτέρα ή η μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας, στο πλαίσιο της φετινής Athens Xclusive Designers Week!

Η 14η διοργάνωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής (στη λεωφόρο Συγγρού), θα παρουσιάσει τις δημιουργίες των σχεδιαστών, αλλά και θα τιμήσει την μνήμη ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές, του Μιχάλη Ασλάνη, με ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα για τα 40 χρόνια της πορείας του.

Για πρώτη φορά στην ελληνική γιορτή της μόδας θα δούμε τον διάση��ο και θρυλικό οίκο Escada, αλλά και τον Πάνο Παπαδόπουλο, τον Έλληνα δημιουργό που κάνει θραύση στο Εξωτερικό με το brand Panos Emporio.

Τις συλλογές τους θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, και οι: MakisTselios, Apostolos Mitropoulos, Laskaris, Athina Korda, Valtadoros, Faliakos by Petridis, Konstantinos Mitrovgenis, Celebrity Skin, Panos Apergis και Kathy Heyndels.

Η τρίτη μέρα της Athens Xclusive Week, η Κυριακή, είναι αφιερωμένη στο νέο «αίμα» της ελληνικής μόδας. Αφού δούμε τους νικητές της περσινής διοργάνωσης, Insomniac by Spiros Stefanoudakis και Carmen Emanuela Popa, θα μάθουμε ποιοι από τους φετινούς υποψηφίους θα πάρουν τα βραβεία. Οι σχεδιαστές που θα διαγωνιστούν είναι: Katerina Papagianni, Anastasia Dosi, 360 Project, 180 Degrees, Bold & Locked, Ellen S & F. Erotokritos, Nicolaos, Aida, LKC by Loukia Kyriakou.

Εκτός από τις επιδείξεις, στον χώρο της διοργάνωσης θα υπάρχουν bartenders που θα σερβίρουν μοναδικά cocktails, ενώ τον ρυθμό θα δώσουν DJ sets από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Athens DeeJay 95.2»!

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 14ης Athens Xclusive Designers Week

programma2013.jpg