Η Π. Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα με στυλ. Απλή, χωρίς ίχνος υπερβολής η γοητευτική δημοσιογράφος αποδεικνύει ότι το απλό μπορεί να είναι σικ και sexy.

Η παρουσιάστρια του Live U, αγαπάει τα στενά μίντι φορέματα και τις μίντι φούστες, που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ επιλέγει τα συνδυάζει τα ρούχα της με ankle boots που τονίζουν τα γυμνασμένα πόδια της.

Σαν γνήσια Θεσσαλονικιά, η Π. Τσαπανίδου ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει καλοντυμένη γυναίκα. Και μπορεί στην καθημερινή της ζωή να κυκλοφορεί με casual ρούχα, αλλά παραμένει πάντα στιλάτη και σικ.

Η παρουσιάστρια αποφεύγει οτιδήποτε γυαλίζει και αν και της πάνε τα έντονα χρώματα, επιμένει στην πιο σκούρα χρωματική παλέτα.

Στην προσωπική της ζωή, η Π. Τσαπανίδου είναι λάτρης των άνετων τζιν που τα συνδυάζει με t-shirts και αθλητικά, τα οποία αντικαθιστά με κομψές γόβες όταν οι περιστάσεις το απαιτήσουν.

On camera επιλέγει να εμφανιστεί με απαλό μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, ενώ σπάνια θα τη δούμε με ίσια μαλλιά, αφού προτιμά τις ανάλαφρες μπούκλες.​