Τα μυστικά ομορφιάς της αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της.

«Βοηθάει το ότι δεν καπνίζω. Προσέχω, χωρίς υπερβολές όμως τη διατροφή μου, τρώγοντας συχνά και μικρά γεύματα και φροντίζω για τη σωστή ενυδάτωση του προσώπου και του σώματός μου» είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί είπε: «Χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον φυτικά καλλυντικά. Πιστεύω πως η ομορφιά μπορεί να ανοίξει πόρτες πιο εύκολα, στην πορεία όμως το ταλέντο, ο χαρακτήρας και τα καλά τραγούδια, είναι αυτά που θα κρατήσουν τον καλλιτέχνη στην πρώτη γραμμή».

«Αγαπώ πολύ όλες τις αποχρώσεις του καφέ και φυσικά το μαύρο. Αυτά χρησιμοποιώ συνήθως στο μακιγιάζ των ματιών μου. Όσον αφορά στα ρούχα μου, φοράω πολύ και το κόκκινο και το γκρι», συνέχισε η Καίτη, προσθέτοντας πως στις καθημε��ινές της εμφανίσεις επιλέγει casual ντύσιμο, βάφεται ελαφριά και φροντίζει να έχει όμορφα μαλλιά και άψογο manicure!

Τέλος, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ότι δεν της αρέσει η γυμναστική, αλλά αγαπά να περπατά στην εξοχή, ενώ παραδέχθηκε πως τρώει λίγο και συχνά και... υποκύπτει στη σοκολάτα, αλλά μόνο σε περιόδο διακοπών ή χαλάρωσης!