Τι πρέπει να φροντίσουμε, τι να προσέξουμε, και τι να αποφύγουμε για να έχουμε ένα νέο ξεκίνημα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σ αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις.
Τρία βασικά βήματα για ένα ΌΜΟΡΦΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!!


Α. Αντηλιακό

Μπορεί το φθινόπωρο να ξεκινάει δειλά-δειλά όμως ο ήλιος και οι βλαβερές κάποιες φορές συνέπειές του δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους.
Η χρήση ενός αντηλιακού ή μιας κρέμας ημέρας με δείκτη προστασίας στο πρόσωπο και τα ηλιοεκτεθειμένα μέρη θεωρείται ακόμα και τώρα απαραίτητη.
Ιδιαίτερα χρήσιμη αποτελεί η χρήση ανηλιακών σε άτομα με συγκεκριμένα προβλήματα υγείας.(π.χ ρο��όχρους νόσος- Λύκος).

Β. Ενυδάτωση

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε στο τέλος του οι θερμοκρασία να αρχίζει να πέφτει ,η φροντίδα όμως του προσώπου μας θα πρέπει να μας απασχολεί εξίσου και τους φθινοπωρινούς μήνες. Προϊόντα που μας ενυδατώνουν ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και την παραγωγή του σμήγματος είναι καλό να χρησιμοποιούνται πάντα σε συνεννόηση με τον Δερματολόγο μας.
Η μεσοθεραπεία καλείται να φροντίσει ένα αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Ένα κοκτέιλ βιταμινών, υαλουρονικού και πολύτιμων ιχνοστοιχείων θα δώσει μια ¨ ένεση δροσιάς¨ στο διψασμένο μας πρόσωπο.
Η θεραπεία εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική προστασία και ��άμψη.

Γ. Καθαρισμός

Φραγμένοι πόροι – η υγρασία του καλοκαιριού – η καθημερινή χρήση αντηλιακών και λιπαρών κρεμών δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει χάνοντας τη λάμψη και την υφή που θα έπρεπε να έχει.
Ένας ιατρικός καθαρισμός στην αρχή του φθινοπώρου θα ήταν ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος.


ΜΑΡΙΑ ΕΛ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος