Έχουμε συνδυάσει την αύξηση της λίμπιντο με την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών (στρείδια, σοκολάτα κλπ). Υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε για να ... ανεβάσετε τις επιδόσεις σας στα ουράνια και να μιλούν όλοι για σας!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες μπορείτε να κάνετε τα παρακάτω:

1. Εποδοθείτε στο ερωτικό σπορ μετά από τα λεγόμενα extreme σπορ! Μελέτη στο "Archives of Sexual Behavior" έδειξε ότι με την αύξηση της αδρεναλίνης μετά από έντονη άσκηση το σεξ είναι εντονότερο!

2. Πιείτε κόκκινο κρασί. Μια καινοτόμος μελέτη από το "Journal of Sexual Medicine" έδειξε ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν κόκκινο κρασί έχουν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία. Μην αφήσετε λοιπόν τη σύντοφο σας να παραγγείλει άλλο κρασί!

3. "Απλωθείτε"! Ακόμη και μια πολύ μικρή επαφή με το έτερον ήμισυ μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τη σεξουαλική επιθ��μία. "Απλώστε" τα χέρια σας λοιπόν προς το επιθυμητό άτομο!

4. Φωτιά στα κόκκινα! Σε μελέτη του Πανεπιστημίου του Rochester αναφέρεται ότι οι άντρες που φοράνε κόκκινο χρώμα ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες, μια και το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένδειξη δύναμης και εξουσίας.

Ακολουθήστε όλα τα παραπάνω και θα περάσετε αξέχαστες εμπειρίες! Και το σημαντικότερο; Όλα είναι με τη σφραγίδα της επιστήμης!