​Η 22χρονη τραγουδίστρια Demy αποτελεί πρότυπο ομορφιάς, καλλιτεχνικής δημιουργίας και καλής φυσικής κατάστασης. Κλέψε ιδέες για αδυνάτισμα και διατροφή από την ίδια τη νεαρή τραγουδίστρια.

Μη φοβάσαι τον χρόνο

«Τον χρόνο δεν τον φοβάμαι, ίσως είμαι μικρή ακόμη. Δε νιώθω πίεση για την ομορφιά ή για το γεγονός ότι μεγαλώνω.
Το μόνο που είναι πάντα σε μια γωνιά του μυαλού μου είναι το άγχος να παίρνω σωστές αποφάσεις ώστε να μην πηγαίνει χαμένος. Αυτό είναι το μόνο που φοβάμαι, ο χαμένος χρόνος.Eπειδή το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο, έχει μειωθεί ο ξένοιαστος χρόνος, ο χρόνος της ξεκούρασης, αλλά ευχαριστιέμαι τόσο αυτά που κάνω,που δεν το σκέφτομαι καν.Γίνεται σίγουρα κάποια επιλογή δραστηριοτήτων, αλλά και πάλι δεν τα προλαβαίνω όλα!»

Ξεκίνα σωστά

«Το σωστό πρωινό με βοηθά πολύ. Με κρατάει κατά τη διάρκεια της ημέρας και μου δίνει ενέργεια. Αρχικά τρώω ένα πλούσιο πρωινό (αβγά, ψωμί, χυμό, κάποιο γλυκό) για να έχω ενέργεια. Το μεσημέρι θα φάω κανονικό γεύμα και σχεδόν πάντα επιδόρπιο. Ανάμεσα στα γεύματα θα επιλέξω φρούτα ή γλυκά (μεγάλη μου αδυναμία), ενώ το βράδυ, συνήθως πολύ αργά, λόγω του προγράμματός μου, θα φάω ξανά ένα γεύμα».

Αν δε φροντίσεις εσύ τον εαυτό σου

«Σε γενικές γραμμές προσέχω να μην τρώω πολύ ανθυγιεινά πράγματα, αλλά δε θα έλεγα ότι έχω ακολουθήσει ποτέ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.
Προσπαθώ, πάντως, να μη μένω πολλές ώρες νηστική και ακόμη και όταν βρίσκομαι πολλές ώρες εκτός σπιτιού (σχεδόν κάθε μέρα) φροντίζω να έχω μαζί μου σπιτικό φαγητό και snacks που θα με κρατήσουν. Αυτό που δεν μπορώ να αποφύγω είναι τα γλυκά, δυστυχώς!»

Αυτοσχεδίασε και βάλε στόχο

«Δεν έχω καθόλου χρόνο για μαγειρική προσωπικά, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Γνωρίζω κάποιες βασικές συνταγές και όταν βρεθώ στην κουζίνα μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Είναι ένας από τους στόχους μου για το νέο έτος: να μάθω να μαγειρεύω αρκετά καλά!»

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου

«Η άσκηση είναι σημαντική, κι αν δεν το κάνω για το σώμα μου, προσπαθώ να το κάνω για destress. Όποτε βρίσκω τον χρόνο πηγαίνω σε γυμναστήριο. Αυτό που μου αρέσει πολύ όμως, είναι η yoga, είναι κάτι που κάνω τον τελευταίο καιρό, και με χαλαρώνει απίστευτα».

Φρόντισε το δέρμα σου

1. Το καλό ντεμακιγιάζ είναι κάτι που προσέχω αρκετά, είναι η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στα κορίτσια.

2. Επίσης, αυτό που κάνω για βαθύ καθαρισμό είναι να χρησιμοποιώ συχνά μάσκες λευκής αργίλου.

3. Και ίσως το σημαντικότερο, προσπαθώ να πίνω αρκετό νερό. Τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα, συνήθως κυκλοφορώ με μπουκαλάκια νερό για να μην το ξεχνάω».