Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Αν αναρωτιέστε με τι χρώματ�� θα αντικαταστήσετε φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα τα φλούο καλοκαιρινά μπλουζάκια σας και τα υπέροχα mint παντελονάκια σας, εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω την απάντηση. Δείτε λοιπόν τις χρωματικές τάσεις που είναι φέτος στη μόδα.

Το navy blue

Το navy blue έρχεται να αντικαταστήσει όλες τις αποχρώσεις του καλοκαιρινού μπλε. Είναι ένα εύκολο χρώμα για να το συνδυάσετε εύκολα με όλα σας τα ρούχα και να παίξετε με την εμφάνισή σας. Μπορεί να το διαλέξετε σε παλτό, σε φόρεμα, σε παντελόνι, όπως και να έχει θα είστε σίγουρα στη μόδα.

Το εκρού

Το ντελικάτο εκρού είναι επίσης ένα χρώμα που δε θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Η Celine, ο Valentino, η Stella McCartney το προτίμησαν στις κολεξιόν τους και ��ραγματικά είναι ένα χρώμα που δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς.

Χακί για τις πιο δυναμικές

Τα ρούχα παραλλαγής είναι πολύ στη μόδα φέτος το φθινόπωρο. Οπότε αν είστε τολμηρές μπορείτε να αγοράσετε ένα παντελόνι παραλλαγής, ή αλλιώς να προτιμήσετε ρούχα στο χακί, το λαδί και το σκούρο καφέ... δε θα χάσετε.

Βυσσινί και πάλι στη μόδα

Το βυσσινί είναι και πάλι στη μόδα φέτος. Είναι το καλύτερο χρώμα για να μη σας ρίξει την διάθεση ο χειμώνας και μπορείτε να το βρείτε σε παλτό, σακάκια, παντελόνια και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Απαλό ροζ

Το απαλό ροζ της πούδρας είναι όντως ένα ασυνήθιστο χρώμα για τον χειμώνα, όμως φέτος οι σχεδιαστές το λάτρεψαν. Η Chanel, ο Christian Dior και ο οίκος Miu Miu το προτείνουν ανεπιφύλακτα, οπότε τολμήστε το.

Color Blocking για πάντα

Το color blocking ήρθε για να μείνει και παραμένει hot τάση και φέτος τον χειμώνα. Αυτή τη φορά βέβαια οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι λιγότερο έντονοι και πιο σκούροι, αλλά παρ' όλ' αυτά μπορείτε έτσι να βάλετε χρώμα στον μουντό χειμώνα.