Κορίτσια έρχεται ο χειμώνας, οπότε ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε. Κι επειδή για πολλές από εσάς οι τσάντες είναι φετίχ δείτε τι προστάζει η μόδα για φέτος τον χειμώνα.

��εγάλες τσάντες για όλες τις ώρες

Επειδή οι περισσότερες από εσάς τρέχετε και δεν φτάνετε, οι ξένοι σχεδιαστές σας σκέφτηκαν και προτείνουν και για φέτος μεγάλες τσάντες που χωράνε τα πάντα και μπορείτε να τις κρατήσετε από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ για ένα ποτό.

1.jpg

Το βαλιτσάκι του γιατρού

Οι τσάντες στο σχήμα που έχει το βαλιτσάκι του γιατρού είναι επίσης μια μεγάλη τάση για φέτος. Τις είδαμε σε όλα τα χρώματα και σε δέρματα με διαφορετικές υφές και σίγουρα θα κεντρίσουν την προσοχή σας.

Τα κρόσσια είναι must

Για εσάς που ακολουθείτε τη μόδα πιστά οι τσάντες με κρόσσια θα κάνουν φέτος θραύση. Στα ντεφιλέ τις είδαμε σε μικρά μεγέθη, για βραδινές εξόδους, σε αρκετά χρώματα και δέρματα.

2.jpg
Τσάντες με κάθε πιθανό σχέδιο

Επειδή πάντα θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, είτε διαλέγετε ρούχα, είτε αξεσουάρ, φροντίστε και στην επιλογή της τσάντας σας να διαλέξετε μία που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα σας. Ευτυχώς οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με εκκεντρικά σχέδια, όπως η κεντημένη τσάντα καρδιά της Olympia Le Tan, αλλά και οι παραλλαγές της τσάντας φάκελος της σειράς Cheap and Chic του Moschino.

3.jpg