Θα ήθελες να ξεφορτωθείς μερικά χρόνια και ��α δείχνεις πιο νέα και φρέσκια; Πριν καταφύγεις στο Botox, ρίξε μια ματιά στο χτένισμά σου. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που φαίνεσαι μεγαλύτερη. Το λάθος κούρεμα προσθέτει χρόνια.

Οι πολύ χαλαρές μπούκλες σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Το υπερβολικά δομημένο χτένισμα με πολύ λακ προσθέτει χρόνια. Η νεανική εμφάνιση είναι φρέσκια και φυσική, γι’ αυτό προτίμησε στυλ με πολύ κίνηση.

Τόνισε τα ζυγωματικά και τα μάτια σου

Επιλέγοντας ένα look που δεν «κλείνει» υπερβολικά το πρόσωπο. Τα αυστηρά προσθέτουν χρόνια, ενώ αν το κούρεμα είναι πιο χαλαρό γύρω από το πρόσωπο, σε κολακεύει περισσότερο. Εάν το μπάνιο σου είναι καλύτερα εξοπλισμένο και από κομμωτήριο, ξεφορτώσου κάποια προϊόντα. Η υπερβολική χρήση τους προσδίδει στα μαλλιά αυστηρό τόνο, κάνοντάς σε να δείχνεις μεγαλύτερη.

Επίλεξε το σωστό χρώμα για να γυρίσεις το χρόνο πίσω

Καθώς μεγαλώνεις, προτίμησε πιο απαλές αποχρώσεις, αντί για έντονες, σκούρες αλλαγές. Το χρώμα του δέρματός σου αλλάζει καθώς μεγαλώνεις και οι πολύ σκούροι τόνοι δε στέκονται φυσικά – έτσι δεν κολακεύουν την απόχρωσή του και σου προσθέτουν χρόνια. Οι πιο ανοιχτές και πιο σκούρες ανταύγειες κολακεύουν πολύ περισσότερο.

Προμηθεύσου αντιγηραντικά σαμπουάν και θεραπείες

Δεν είναι απλώς ένα νέο διαφημιστικό κόλπο. Τα αντιγηραντικά προϊόντα μαλλιών λειτουργούν όπως αυτά του προσώπου, καθώς περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα ενυδατικών και άλλων συστατικών που αναζωογονούν και προστατεύουν τα μαλλιά.