Η οικονομική κρίση έπληξε ακόμη και τις «χρυσές» γκαρνταρόμπες των πιο ευκατάστατων και επώνυμων γυναικών της χώρας μας, οι οποίες έφτασαν στο σημείο να πωλούν τα επώνυμα κομμάτια τους προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα για τις επόμενες αγορές τους!
22596j3j859-450x300.jpg
Τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ των διασημότερων οίκων σε άριστη κατάσταση, έστω και από «δεύτερο χέρι», πωλούνται -και κυρίως... νοικιάζονται- λόγω της οικονομικής κρίσης μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδας starbags.gr σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές!

Μάλιστα οι ενοικιάσεις ρούχων αυξάνονται όλο και περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Όσο για τις τιμές στις περισσότερες περιπτώσεις η έκπτωση αγγίζει ακόμη και το 70% της πραγματικής τους αξίας.

Όπως εξηγεί η Ολιάνα Σπυριδοπούλου, ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας, οι γυναίκες δεν κρατούν πια στις ντουλάπες τους τσάντες που αγόρασαν για χιλιάδες ευρώ, όπως έκαναν παλαιότερα που τις φύλαγαν.

Χαρακτηριστικά υποστηρίζει: «Οι Ελληνίδες δάνειζαν και χάριζαν, δεν πούλαγαν όμως ποτέ τα πράγματά τους. Τώρα όλα δείχνουν ότι η νοοτροπία αυτή αλλάζει, αφού αρκετές είναι έτοιμες να αποχωριστούν προσωπικά τους αντικείμενα, ακόμη και αν ήταν συναισθηματικά δεμένες με αυτά, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα».

11148596j85.jpg
Και προσθέτει: «Με τα χρήματα που εξασφαλίζουν από τις πωλήσεις των αντικειμένων τους οι κυρίες είτε θα προβούν σε νέες αγορές είτε θα λύσουν κάποιο πρόβλημα που τους προέκυψε ξαφνικά. Πραγματικά είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα δεν φορέθηκαν ποτέ ή μόνο μία φορά, με αποτέλεσμα να παραμένουν ξεχασμένα μέσα σε ντουλάπες! Μιλάμε για πανάκριβες τσάντες, ρούχα και παπούτσια, τα περισσότερα από τα οποία βγήκαν στην αγορά σε περιορισμένα κομμάτια, αφού ήταν συλλεκτικά! Για να αποκτήσουν αυτά τα limited edition πράγματα, κάποιες γράφτηκαν μέχρι και σε λίστες αναμονής και περίμεναν να ειδοποιηθούν για το αν θα ήταν οι τυχερές που θα τα αποκτούσαν ή όχι»!

Οι φίρμες του site και το άνοιγμα στο εξωτερικό Chanel, Dior, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Hermes, Fendi είναι μερικά ονόματα εταιριών που φιγουράρουν στη διάσ��μη ιστοσελίδα και που περιμένουν τις ενδιαφερόμενες να τα αποκτήσουν.