«Πονοκέφαλος» των διακοπών είναι το πακετάρισμα! Και μπορεί τώρα το Καλοκαίρι τα πράγματα που παίρνουμε μαζί μας να είναι λιγότερα σε αριθμό και σε όγκο, αλλά έλα που δεν κλείνει η βαλίτσα! Το star.gr έψαξε στο Ίντερνετ και σου παρουσιάζει παραδείγματα από άλλους ταξιδιώτες, ώστε και όσα θες μαζί σου να πάρεις, αλλά και σωστά να πακετάρεις.

1. Παρ’ τα όλα, όλα δικά σου

Για σένα που δεν ξέρεις τι να πάρεις μαζί στο νησί και τι να αφήσεις σπίτι, δες την βαλίτσα του Harry McKinley από το Λονδίνο. Αλήθεια, εσώρουχα δεν έχει;

valitsa1.jpg

2. Μεσόγειος με στυλ

Ρούχα που συνδυάζονται μεταξύ τους, αντιανεμικό μπουφάν και sleeping bag χωράνε σε μια βαλίτσα, όπως μας δείχνει ο Ou από το Βέλγιο. Βέβαια, «ξέχασε» να πάρει προϊόντα περιποίησης, ακόμα και το απαραίτητο αποσμητικό!

valitsa2.jpg

3. Διακοπές και μόνο διακοπές

Ίσως το καλύτερο παράδειγμα μας το δίνει ένας γιαπωνέζος, με τα αρχικά RT: μαγιό, γυαλιά θαλάσσης, τσαντάκι μέσης, σανδάλια, chinos και βερμούδα έχει η βαλίτσα του!

valitsa3.jpg

4. Το λες και... μετακόμιση

Για σένα τον αναποφάσιστο που, τελικά, τα βάζει όλα στον σάκο και φεύγει, υπάρχει το πακετάρισμα αλά Abraham. Ο εν λόγω ταξιδιώτης έβαλε στη βαλίτσα του ό,τι έπιασε το χέρι του και ας μην συνδυάζονται μεταξύ τους! Φυσικά, στον παραθέτουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή...

valitsa4.jpg

5. Αυτά μόνο;

Δεύτερο παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο Mark, που έβαλε στην βαλίτσα του ελάχιστα! Αν πας περισσότερες από δύο ημέρες διακοπές, ΜΗΝ ακολουθήσεις αυτό το παράδειγμα! Πάντως, για ένα Σαββατοκύριακο στο χωριό ή σε κάποιον κοντινό προορισμό, ένα μαλακό παντελόνι, μια βερμούδα, ένα πουκάμισο, δυο T-shirts, iPad και προϊόντα προσωπικής φροντίδας, είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

valitsa5.JPG