​Ο ήλιος κάθε χρόνο γίνεται περισσότερο επικίνδυνος και επιθετικός ��ια την επιδερμίδα μας. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV radiation) που προέρχεται από το ηλιακό φως μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο DNA, το οποίο αποτελεί το γενετικό υλικό των κυττάρων του ανθρώπου. Όταν το DNA υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας, χάνει την ιδιότητά του να ελέγχει τον πολλαπλασιασμό και τη διαίρεση των κυττάρων.

Μερικές φορές, αυτές οι αλλοιώσεις του DNA οδηγούν στη δημιουργία καρκίνου του δέρματος. Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΒ είναι η αιτία «εγκαυμάτων από τον ήλιο». Η υπεριώδης ακτινοβολία UVΑ προκαλεί πρόωρη γήρανση του δέρματος, επηρεάζει το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για τον καρκίνο του δέρματος.

Ένα σωστό αντηλιακό προϊόν πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας, τόσο από την UVB με ύψηλο «συντελεστής ηλιακής προστασίας» (SPF), όσο και από την UVA ακτινοβολία, γιατί αυτή κυρίως ευθύνεται για τις μακροχρόνιες βλαβερές επιδράσεις του ήλιου όπως είναι ο καρκίνος του δέρματος, οι φωτοαλλεργίες και η φωτογήρανση. Επίσης πρέπει να συμβάλλει στην προστασία του DNA, στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος και να έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα προϊόντα Dermalex Sun αποτελούν καινοτομία στην αντηλιακή προστασία με τους υψηλότερους UV δείκτες στην αγορά! Τα αντηλιακά Dermalex έχουν πετύχει την υψηλότερη αντηλιακή προστασία με δείκτη UVA 50! Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα Dermalex Sun προσφέρουν τη μεγαλύτερη απορρόφηση της UV ακτινοβολίας σε όλο το μήκος κύματος με αποτέλεσμα να προστατεύουν αποτελεσματικά και από τις μακροχρόνιες επιδράσεις που δημιουργεί η UVA ακτινοβολία. (καρκίνος του δέρματος, φωτοαλλεργίες, φωτογήρανση).
Η προστασία της επιδερμίδα σας είναι τώρα εξασφαλισμένη με το τριπλό σύστημα προστασίας της Dermalex Sun. Με Derma Protect Complex που προστατεύει την επιδερμίδα από την φλεγμονή που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, με Αντιλευκίνη 6 που προστατεύει το DNA και με Εκτοϊνη για προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος.