Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Το χειρότερο για τις stars του Hollywood είναι να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί με το ίδιο ρούχο. Δυστυχώς όμως αυτό έχει τύχει αρκετές φορές, όχι μόνο στην ίδια εκδήλωση, αλλά κα�� σε διαφορετικές με ελάχιστο χρονικό διάστημα διαφορά.

Φέτος λοιπόν από ότι φάνηκε έκανε θραύση στους κύκλους των αστέρων μια ασπρόμαυρη, ολόσωμη φόρμα, δια χειρός Valentino.

Η φόρμα, που κοστίζει 2.980 δολάρια παρακαλώ, άρεσε πολύ στις κυρίες του Hollywood φαίνεται με αποτέλεσμα να την προτιμήσουν πολλές για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Έτσι την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε να τη φορά η Miley Cyrus στο πάρτι του περιοδικού MAXIM, το οποίο και την ανέδειξε την πιο sexy γυναίκα της χρονιάς.

1.jpg2.jpg


Πρώτη όμως την είχε φορέσει η Gwyneth Paltrow, πριν ακόμα το ρούχο κυκλοφορήσει στο Saks Fifth Avenue, τον περασμένο Οκτώβριο, στο πάρτι για τα 40στα γενέθλιά της.

3.jpg4.jpg


Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο, τη φόρεσε η κωμική ηθοποιός Lena Dunham, στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς "Girls", στην οποία πρωταγωνιστεί.

5.jpg6.jpg


Το αποκορύφωμα ήταν πριν από δύο εβδομάδες όταν η Jamie Tisch και η Katherine Castro φόρεσαν και οι δύο την ολόσωμη φόρμα του Valentino στο γκαλά του Entertainment Industry's Women's Cancer Research Fund.

Η φόρμα είναι ολομέταξη και έχει ένα μεγάλο λευκό φιόγκο στην πλάτη, που δίνει το κατιτίς στο κατά τα άλλα απλό ρούχο.