Όσο καλά και να είναι τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις άψογο αποτέλεσμα αν δεν έχεις τα κατάλληλα σύνεργα.

Σε σχήμα βεντάλιας

Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο γιατί διορθώνει τις ατέλειες. Σε περίπτωση που η επιδερμίδα σου έχει λερωθεί από τις σκιές που άπλωσες στα βλέφαρα, χρησιμοποίησε το πινέλο- βεντάλια για να απομακρύνεις με απαλές κινήσεις την περιττή ποσότητα από το δέρμα.

1.jpg

Στρογγυλό, μεγάλο, με πυκνές τρίχες

Είναι ιδανικό για να απλώνεις την πούδρα στο πρόσωπό σου. Ο σωστός τρόπος είναι οι απαλές κυκλικές κινήσεις. Καλό είναι πριν από τη χρήση να απομακρύνεις την περιττή ποσότητα τινάζοντας το πινέλο σε χαρτί.

2.jpg

Φαρδύ και μεγάλο

Για να απλώσεις το ρουζ, απλά κράτα τον κανόνα: όσο λιγότερο προϊόν τόσο το καλύτερο.

3.jpg

Πινέλο σκιάς με στρογγυλεμένες άκρες

Είναι κατάλληλο για να απλώνεις τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να δημιουργήσεις το απόλυτο smoky eye.


8.jpg


Μεσαίο, με πυκνές τρίχες

Επίλεξέ το για να απλώσεις το make-up με επαγγελματικές κινήσεις στο κούτελο, τα μάγουλα, στη μύτη, στο πιγούνι και να φτάσεις με ελαφριές πινελιές μέχρι το λαιμό και το ντεκολτέ.

5.jpgΛοξό πινέλο σκιάς

Είναι ιδανικό για να τονίσεις το περίγραμμα των ματιών ή για να τελειοποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου.

6.jpg

Πολύ λεπτό

Για να απλώνεις το κραγιόν στα χείλη. Ειδικά οι σκούρες αποχρώσεις ενός lipstick απαιτούν οπωσδήποτε λεπτό πινέλο χειλιών για να απλωθούν σωστά, βοηθώντας τις στρώσεις να διαχέονται ισόποσα και αρμονικά στα χείλη. Το λεπτό πινέλο είναι επίσης κατάλληλο για να απλώσεις το make-up όμορφα στα ευαίσθητα και δύσκολα σημεία, όπως την περιοχή κάτω από τα μάτια, πάνω και κάτω από τη ρίζα των φρυδιών και τις κάτω πλευρές της μύτης (στα ρουθούνια).

7.jpg