Ελληνική «πινελιά» θα έχει η εμφάνιση της Λευκορωσίας στην 58η Eurovision: την εκπρόσωπο της χώρας, Alyona, θα ντύσει ο στυλίστας Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, που μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για όσα ετοιμάζει!

«Συναντήθηκα μαζί της κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα, στο πλαίσιο του promo tour τους. Τους πρότεινα κάποια πράγματα, σύμφωνα πάντα και με το τραγούδι», είπε ο στυλίστας, που έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως οι Demy, Κατερίνα Στικούδη, Melisses, Otherview και Eλισάβετ Σπανού.

Όπως πρόσθεσε ο Έλληνας στυλίστας, η Alyona έχει πολύ ωραίο σώμα και καθαρό πρόσωπο, ενώ επισήμανε πως, μετά την νίκη της χώρας μας στην Eurovision, οι προτάσεις σε Έλληνες από εκπροσώπους άλλων χωρών είναι πολλές.

«Επειδή μιλάμε για κάτι τηλεοπτικό, κάποια πράγματα νομίζω έχουν ξεπεραστεί και θεωρούνται παρωχημένα πλέον. Ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό ρούχο, νομίζω είναι αρκετό για να καλύψει το δικό μου το κομμάτι», συνέχισε ο Κωνσταντίνος.

Η 28χρονη Alyona θα ανέβει στη σκηνή του Μάλμε στον α’ ημιτελικό, στις 14 Μαΐου και θα διαγωνιστεί με το τραγούδι «Solayoh».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Έλληνας στυλίστας στην κάμερα του Star!