Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Όσα πρώτα ραντεβού και να έχεις βγει, η αγωνία είναι πάντα η ίδια: τι πρέπει να κάνει και τι να μην κάνει ένας άνδρας; Εξάλλου, φαντάζομαι δεν θες να πει στις φίλες της «καλό παιδί, αλλά μεγάλος μ@λ@κ@ς»... Το star.gr, λοιπόν, σκέφτηκε να ρωτήσει μία «λαμπερή» και σέξι γυναίκα, την σχεδιάστρια μόδας Μαρίνα Ντουσάκη, για όσα πρέπει να προσέξουν τα αρσενικά!

1. Face Control

Ναι, σωστά διάβασες: η γυναίκα σε περνάει από ακτίνες Χ πριν καν την πλησιάσεις, γι’ αυτό πρόσεξε το ντύσιμό σου! Συνήθως, τα ρούχα δηλώνουν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, ενώ αν κάνεις υπερβολές... θα σε πει metrosexual.

2. Αγαπημένο στέκι

Μην επιλέξεις για το πρώτο ραντεβού το μαγαζί όπου συχνάζεις με τους κολλητούς! Η γυναίκα θα συμπεράνει όπως μόνο εκείνη ξέρει πως την «βλέπεις» σοβαρά και θες να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Σε περίπτωση «ξεπέτας» μπες κατευθείαν στο θέμα, ώστε να γλιτώσεις τα πολλά έξοδα, α��λά και τα «μεγάλα» σχέδια που ήδη θα έχει αρχίσει να κάνει η κοπέλα δίπλα ή απέναντί σου.

3. Με ρέγουλο το τηλέφωνο

Αν νομίζεις ότι όλες είναι με το κινητό στο χέρι περιμένοντας να δουν κλήση ή sms σου... γελιέσαι! Πριν και μετά το ραντεβού χρησιμοποίησε το τηλέφωνο με μέτρο: το μόνο που θα καταφέρεις π.χ. με 30 sms είναι να σε περάσει για απελπισμένο. Δείξε ενδιαφέρον, αλλά με μέτρο, για να μην νιώσει ότι την «πνίγεις».

4. Πρόσεξε πώς εκφράζεσαι

Μία γυναίκα στέκεται πάντα στις λεπτομέρειες! Πριν αρχίσεις λοιπόν να μιλάς, να έχεις στο νου ότι δεν βλέπεις το ντέρμπι με τον κολλητό σου, ούτε μιλάς για γκόμενες μαζί του. Απέφυγε λέξεις τύπου «μ@λ@κ@ μου» και λοιπά συναφή και έχε λεπτούς τρόπους!

5. Πες «όχι» στο σεξ από το πρώτο βράδυ

Μπορεί να την βλέπεις και να φαντασιώνεσαι ότι κάνεις μαζί της το μισό και βάλε Kama Sutra, ωστόσο, καλό θα είναι να μην δοκιμάσεις το «κοκό» από το πρώτο date. Μάθε να περιμένεις! Εξάλλου, παντού μπορείς να βρεις εύκολο σεξ, το οποίο συνήθως είναι βαρερό και προβλέψιμο...

6. Μην κλάψεις κιόλας...

Πριν το «παίξεις» ευαίσθητος, γλυκούλης και γούτσου – γούτσου, σκέψου ότι οι γυναίκες έχουν κατά νου την... πολυγαμία των ανδρών! Απλά χαλάρωσε και δείξε αυτό που πραγματικά είσαι – εξάλλου, κάποιες προτιμούν τα (πολύ) κακά παιδιά!

Επίσης, αν είσαι πολύ φιλικός και τρυφερός, θα κάνει ολόκληρη ανάλυση με τις φίλες της για το αν είσαι bisexual!

7. Το be or not to be;

«Θέλω να είμαστε μαζί»: με την φράση αυτή, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να αναζητά πόρτα, παράθυρό ή μπαλκόνι για να τρέξει να γλιτώσει! Άσε χώρο και χρόνο στη γνωριμία σας, ώστε η μορφονιά να μην αγχωθεί αλλά και η ενδεχόμενη χημεία σας να αναπτυχθεί.