Τσάντες, κοσμήματα κι αξεσουάρ που θα σε «μαγέψουν», σε τιμές – έκπληξη, θα βρεις στο market των 4moms την Κυριακή, 21 Απριλίου, στο σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη!

Εκτός από τα παιδικά ρούχα, αλλά και τις δημιουργίες για μαμάδες και όχι μόνο, το market θα έχει και αξεσουάρ! Επίσης, θα υπάρχουν είδη για το σπίτι, μαγιώ, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, λαμπάδες και πασχαλινά είδη, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενα άρθρα μας.

Όπως σας έ��ουμε ήδη ενημερώσει, για τον ένα χρόνο του site τους, οι Λίτσα Κορωνιού, Βιβή Μπασινά, Βάσω Νικοπολίδη και Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου διοργανώνουν ένα φανταστικό market, όπου θα μπορείς να βρεις όλα τα καλούδια, σε ένα μοναδικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια, με μουσική, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

Τα αξεσουάρ προέρχονται από τους Cestino, Konstantina Plati jewelry, E.LI.K., Ιl Mondo, Ofthalmos, The scandal ring, vanile on the rock και Γεωργία Ευσταθίου.

Μεταξύ άλλων, στο market θα υπάρχουν μοναδικές συλλογές εμπνευσμένες από την τρέχουσα μόδα σε κοσμήματα, σανδάλια, τσάντες και όχι μόνο, χωρίς να λείπουν τα χειροποίητα κομμάτια!

Δες στις φωτογραφίες μερικά μόνο από τα αξεσουάρ που θα υπάρχουν στο market!