​Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Το σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπο με τα έντονα χείλη είναι φέτος η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ. Το είδαμε σχεδόν σε όλα τα διεθνή ντεφιλέ με τους make up artists να ψηφίζουν neon χρώματα στα χείλη.

Οι αποχρώσεις που θα κάνουν θραύση φέτος είναι το κόκκινο, το κοραλί, το πορτοκαλί και το φούξια .

Κόκκινο
Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι δεν είναι στη μόδα το κλασικό κόκκινο της φωτιάς, αλλά πιο πολύ οι αποχρώσεις που τείνουν προς το πορτοκαλί και φυσικά τα ματ κραγιόν. Αν φορέσετε ένα τέτοιο κραγιόν συνδυάστε το με εντελώς ματ σκιές σε ουδέτερες αποχρώσεις, μαλλιά πιασμένα σε αυστηρή αλογοουρά και έντονα τονισμένη τη γραμμή των ματιών.

1.jpg

Κοραλί
Τα κοραλί, τα ροδακινί και τα ροζ φέτος θα κάνουν θραύση. Είναι πιο εύκολες αποχρώσεις για να τις συνδυάσετε και ιδανικές για εσάς είστε λίγο πιο συντηρητικές.

4.jpg

Πορτοκαλί
Μπορεί στην αρχή με το που ακούτε πορτοκαλί να σκέφτεστε ότι θα πρέπει να το βάλει κάποια πολύ τολμηρή, όμως υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του που είναι ιδανικές για εσάς που έχετε πιο σκούρο δέρμα. Φυσικά θα πρέπει να ακολουθήσετε μινιμαλιστικές γραμμές στο υπόλοιπο μακιγιάζ σας, χωρίς υπερβολές ειδικά στα μάτια.

5.jpg

Ροζ / φούξια

Για εσάς με την πιο girly διάθεση που όλα τα βλέπετε σαν μια μεγάλη τσιχλόφουσκα τα ροζ και φούξια κραγιόν είναι για εσάς. Θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και θα κάνουν τα χείλη σας ζουμερά και ελκυστικά.
6.jpg