Παι��ικά ρουχαλάκια από επώνυμες μάρκες σε τιμές – έκπληξη θα βρίσκονται την Κυριακή, 21 Απριλίου, στο market των 4moms!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, οι Λίτσα Κορωνιού, Βιβή Μπασινά, Βάσω Νικοπολίδη, Αμαλία Κυπαρίσση-Παπαδοπούλου γιορτάζουν τον ένα χρόνο λειτουργίας του site τους και οργανώνουν ένα market για όλες τις μαμάδες στο σχολικό συγκρότημα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

Μιας και το Πάσχα είναι κοντά, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ψωνίσετε τα καλύτερα για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια, περνώντας μία αξέχαστη ημέρα με μουσική, φαγητό, δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις.

Alice on Board, cosycorner.gr, Grecian Chick, kindergallery.gr,evangeliadrosi.com, happybabies.gr, Lol the brand, missflamingo.gr, Things to love, tilltwelve.com, είναι οι συμμετέχοντες στο market παιδικών ρούχων.

Επίσης, θα υπάρχουν γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, μαγιώ, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία, λαμπάδες και πασχαλινά είδη, τα οποία θα σας παρουσιάσουμε σε επόμενα άρθρα μας.

Δείτε στις φωτογραφίες μερικά από τα υπέροχα παιδικά ρουχαλάκια που θα βρείτε στο market