Διαλέξαμε 5 celebrities για να καλύψουμε τα πιο ενδεικτικά σχήματα χειλιών και η ειδικός μας ανέλυσε τι σημαίνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για την προσωπικότητα του ατόμου! Εσύ είσαι ηγέτης, ρομαντική ψυχή ή γυναίκα που θέλει να σαγηνεύει;;;

Aν τα χείλη σου είναι σαν της Jennifer Aniston... Είσαι Ζεν!

aniston.jpg

«Τα χείλη της Aniston πηγαίνουν προς τα πάνω στην αριστερή πλευρά και προς τα κάτω στη δεξιά, που σημαίνει ότι είναι πολύ εγκεφαλικός τύπος, αλλά και πολύ ετυχάριστη προσωπικότητα», εξηγεί η Poppy King, η διάσημη ιδρύτρια μεγάλης εταιρίας καλλυντικών, που έχει παρατηρήσει τη σύνδεση ανάμεσα στα χείλη και την προσωπικότητα, λόγω της δουλειάς της. Για ζεν τύπους σαν την Αniston, τα γήινα χρώματα είναι ιδανικά. Πρώτα τόνισε το περίγραμμα με ένα απαλό, σχεδόν διαφανές μολύβι χειλιών.

Aν τα χείλη σου είναι σαν της Anne Hathaway... Είσαι Ρομαντική!

hathaway.jpg

Οι γωνίες του στόματος της Anne Hathaway τραβιούνται προς τα πίσω, που σημαίνει ότι είναι ρομαντική και ντροπαλή. Αλλά στις εξωτερικές γωνίες ανεβαίνουν προς τα πάνω, υποδηλώνοντας μια μεγάλη καρδιά, λέει η King. Διάλεξε ένα έντονο ροζ κραγιόν για να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά σου.

Aν τα χείλη σου είναι σαν της Scarlett Johansson... Είσαι Σαγηνευτική!

johansson.jpg

Η γραμμή ανάμεσα στο πάνω και το κάτω χείλος της Johansson είναι ίσια, αλλά καμπυλώνει στις γωνίες, που δείχνει ότι είναι μία σαγηνευτική γυανίκα με καλό χιούμορ. Δοκίμασε ένα κραγιόν σε χρώμα βατόμουρου και δώσε το κάτι παραπάνω με ένα διαφανές lip gloss.

Aν τα χείλη σου είναι σαν της Mila Kunis... Είσαι Oνειροπόλα!

kunis.jpg

Τα χείλη της Kunis ανεβαίνουν προς τα πάνω και μπαίνουν προς τα μεσα στις εξωτερικές γωνίες, που υποδηλώνει ότι είναι αιθέρια, ευφυής, ιδεαλίστρια και αισιόδοξη, δηλώνει η King. Για να τονίσεις το ιδιαίτερο σχήμα των χειλιών, διάλεξε ότι αντανακλά το φως. Ενα lip gloss με μεγάλη λάμψη θα δείξει τέλειο.

Aν τα χείλη σου είναι σαν της Eva Longoria... Είσαι Αποφασιστική!

longoria.jpg

Τα γεμάτα χείλη της Longoria, έχουν μια ελαφριά κλίση προς τα κάτω, που σημαίνει ότι είναι σοβαρή. Παράλληλα, τραβιούνται προς τα μέσα στις άκρες που υποδηλώνει ότι είναι πολύ πειθαρχημένη και κινείται με γνώμονα το καλό αποτέλεσμα, λέει η King. Απόφυγε τα έντονα χρώματα, μπορεί να φανούν αστεία όταν έχεις τόσο γεμάτα χείλη. Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις με λίγο sparkle effect - είναι πιο κολακευτικό.