Τι κι αν θεωρείται από τα fashion icons της μουσικής βιομηχανίας; Η Rihanna ανακηρύχθηκε ως η σταρ με το χειρότερο χτένισμα τον 21ο αιώνα και... τραβάει τα μαλλιά της!

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία, η RiRi πήρε την πρώτη θέση και με διαφορά χάρη στο skrillex look που είχε υιοθετήσει, δηλαδή όταν είχε ξυρισμένα μαλλιά στο μισό κεφάλι και... μακριά στο άλλο μισό.

rihanna.jpg

Στη δεύτερη θέση των κιτς celebrity χτενισμάτων του 21ου αιώνα βρέθηκαν τα ράστα του David Beckham (2003), ενώ ακολούθησε η... μωβ μοϊκάνα της Kelly Osbourne (2001).

beckham.jpg

Το κούρεμα που η Scarlett Johansson έκανε στο κεφαλάκι της το 2003 πήρε την τέταρτη θέση, ξεπερνώντας το λαδωμένο look του Cristiano Ronaldo και τις τζίβες της Christina Aguilera!

scarlett-johansson.jpgronaldo.jpg

Τα ξανθά μπουκλάκια του Justin Timberlake (2000) δεν τα είδαν με καλό μάτι οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, όπως και το look του Russell Brand που βρίσκεται στην όγδοη θέση.

timberlake.JPGbrand.jpg

Από το 2000 μέχρι σήμερα, την 10άδα ��ων χειρότερων κουπ συμπληρώνουν η χωρίστρα του Simon Cowell αλλά και... όλες οι κουπ της Nicki Minaj!

minaj.JPG