​Γυναίκες ….με το που δουν κάτι στη βιτρίνα, ενθουσιάζονται και πολλές φορές το αγοράζουν χωρίς καν να το δοκιμάσουν!!! Λάθος, ειδικά όταν πρόκειται για τον …εσωτερικό μας κόσμο, εκεί μεγάλο ρόλο εκτός από την εμφάνιση παίζει και η άνεση , για αυτό δείτε πως με πέντε μυστικά θα αποφύγετε λάθη οικτρά!

Μυστικό Nο1: Πρώτα από όλα η άνεση

Μην αγοράζετε εσώρουχα που δείχνουν όμορφα αλλά δεν είναι άνετα. Δεν θα τα φορέσετε παραπάνω από δύο ώρες και δεν είναι ωραία η εικόνα μιας γυναίκας που σηκώνει την τιράντα του σουτιέν της ή διορθώνει το σλιπάκι της μπροστά σε κοινό.

Μυστικό No2: Επιλέξτε μαύρο

H μαύρη δαντέλα δείχνει όμορφα σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε εποχή του χρόνου. Είναι σέξι και προκλητική ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πάντα κομψή και classy.

Μυστικό No3: Προσοχή στο κόκκινο

To κόκκινο είναι δύσκολο χρώμα για να πετύχετε ένα σωστό αποτέλεσμα στα εσώρουχα. Εξαρτάται πάντα από το ύφασμα για να δείχνει chic κι όχι φθηνό.

Μυστικό No4: Φοράτε το σωστό νούμερο

Με τ�� να φοράτε μικρότερο νούμερο εσώρουχα, δεν φαινόσαστε πιο αδύνατες. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το μυστικό για να δείχνετεόμορφες είναι να νιώθετε αυτοπεποίθηση επιλέξτε κάτι που εφαρμόζει σωστά και σας κολακεύει. Ζητήστε από την υπάλληλο να σας μετρήσει για να σας δώσει το σωστό νούμερο. Πραγματικά θα σας εκπλήξει πόσες γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν και δεν το ξέρουν!

Μυστικό No5: Ψωνίστε για σας

Διαλέξτε εσώρουχα που σας κάνουν να αισθανόσαστε σέξι. Και όχι εσώρουχα που θεωρείτε ότι θα αρέσουν στον σύντροφό σας. Επιλέξτε κομμάτια που τονίζουν τα σημεία του σώματός σας που αγαπάτε και αποσπάστε την προσοχή από εκείνα που δεν σας αρέσουν.