Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ανοιξιάτικο look χωρίς γυαλιά ηλίου γίνεται; Δεν γίνεται! Εξάλλου, εκτός από το στυλιστικό της υπόθεσης, τα ματάκια μας χρειάζονται προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το star.gr σου παρουσιάζει συνοπτικά την φετινή μόδα στα γυαλιά ηλίου.

Τα trends του 2013, για άνδρες και γυναίκες, καλύπτουν κάθε γούστο: χρωματιστά, στρογγυλά, μεταλλικά, με «περίεργες» διακοσμήσεις... απ’ όλα έχει ο μπαξές!

Με βάση το σχήμα του προσώπου σου, αλλά και το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου, θα επιλέξεις γυαλιά ηλίου από τις εξής κατηγορίες:

1. Odd: τα πιο extreme της φετι��ής Άνοιξης και του Καλοκαιριού, είναι τα γυαλιά ηλίου σε περίτεχνα σχήματα! Συνήθως έχουν χρωματιστό σκελετό, έντονα χρώματα και ιδιαίτερο design.

2. Cat: το γατίσιο look είναι για ακόμα μία φορά της μόδας. Ιδανικό για γυναίκες!

3. Mirror: με φακούς – καθρέφτες, τα γυαλιά αυτά απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες, αν και είναι προτιμότερο να τα προτιμήσει το «ισχυρό» φύλο.

4. Big shades: ναι φίλη μου! Τα γυαλιά Jacky O, στρογγυλά ή τετράγωνα, είναι ανάμεσα σε εκείνα που μπορείς να φορέσεις φέτος!

5. Round: «κλασσικές» γραμμές, ολοστρόγγυλοι σκελετοί και φακοί, σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Ίσως έχετε ήδη ένα ζευγάρι κάπου καταχωνιασμένο, αφού τα εν λόγω γυαλιά ήταν trend και στο παρελθόν. Προσοχή: δεν κολακεύουν τους πάντες!

Δες στις φωτογραφίες όλα τα trends για να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει!