Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
Φέτος η άνοιξη στο μακιγιάζ σας θέλει... τολμηρές. Για τα χείλη σας προτιμήστε ματ κραγιόν σε λαμπερές και βελούδινες αποχρώσεις που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τη φυσική ομορφιά σας.
Από την Prada μέχρι την Burberry οι make up artists τόνισαν τα χείλη με έντονες αποχρώσεις, αφήνοντας προ το παρόν μέσα στα νεσεσέρ τους τα κραγιόν με ιριδίζουσα σύσταση και τα gloss.
Στο show του Missoni οι make up artists ψήφισαν ματ κραγιόν σε αποχρώσεις του κοραλί και του βερικοκί, διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ εντελώς απλό, χωρίς πολλές υπερβολές.
2.jpg
Στον Giles τα ζωηρά ροζ χείλη ξεχώρισαν με τους make up artists να προτείνουν για τις πιο τολμηρές και το έντονο φούξια.
3.jpg
Η Burberry κινήθηκε σε πιο κλασικούς δρόμους, ψηφίζοντας και την Άνοιξη το κόκκινο της φωτιάς.
4.jpg
Η δεκαετία του '50 ενέπνευσε τους make up artists στο show της Holly Fulton που πρότειναν ένα άκρως καλοκαιρινό look, επιλέγοντας ένα πορτοκαλί κραγιόν που έβαλαν στο κέντρο των χειλιών κι ένα φούξια μολύβι για τα χείλη με το οποίο γέμισαν τις γωνίες των χειλιών.
5.jpg
Κόκκινα χείλη την άνοιξη προτείνει και ο οίκος Prada, κάνοντας το περίγραμμα των χειλιών λίγο πιο πάνω από τη φυσική γραμμή τους για πιο σαρκώδη χείλη.
6 (2).jpg
Nude look πρότεινε ο οίκος Erdem με τα μοντέλα του να φορούν ένα κραγιόν λίγο πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών και κρατώντας το υπόλοιπο πρόσωπο σχεδόν αμακιγιάριστο.
7.jpg
Ενδιαφέρον είχε το μακιγιάζ στα μοντέλα του Richard Nicoll, τα οποία είδαμε με ένα φωτεινό κοραλί χρώμα για εσάς που έχετε πιο pop διάθεση. Αποχρώσεις του πορτοκαλί είδαμε και στο show του Paul Smith...
8.jpg
... ενώ στο show του Jason Wu οι make up artists για να φαίνονται πιο γεμάτα τα χείλη έβαλαν ένα πιο σκούρο κραγιόν στο εξωτερικό των χειλιών και μια απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή στο κέντρο των χειλιών.
9.jpg

10.jpg

Τέλος στο show του οίκου Dries Van Noten το χρώμα που κυριάρχησε στα χείλη των μοντέλων ήταν το ματζέντα. Μπορεί να σας φαίνεται σκούρο για άνοιξη, αλλά να ξέρετε ότι θα κάνει πάταγο.
11.jpg