Εάν η περσινή ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή της «madame shou shou» σας είχε μαγέψει, περιμένετε να δείτε τη έχει να γίνει με τη φετινή collection, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2013!

Το star.gr επικοινώνησε με τη «madame shou shou», και πήραμε μια γεύση από το τι μας έχει ετοιμάσει η σχεδιάστρια Ελίνα Κορδαλή, για τους επόμενους μήνες!

DRESS.jpg
Καταρχάς, μερικά από τα υφάσματα που θα κυριαρχήσουν, είναι τα αέρινα και τα δαντελένια. Φορέματα, πουκάμισα, παντελόνες, και maxi φούστες είναι μερικά μόνο από τα ρούχα που θα περιλαμβάνονται στη συλλογή, η οποία σημειωτέον φέτος θα είναι διπλάσια σε σχέση με πέρυσι!

Επίσης, κύριο χαρακτηριστικό αλλά και σήμα κατατεθέν της collection, θα είναι τα prints, αλλά και τα patterns αποκλειστικά σχεδιασμένα από την Ελίνα Κορδαλή. Φλοράλ και πουά είναι μερικά απ΄αυτά που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

FLORAL.jpg
Και το καλύτερο; Tα μαγιό της «madame shou shou», που έχουν κλέψει την καρδιά των γυναικών, λόγω του φιόγκου σήμα-κατατεθέν τους, αλλά και της καινοτομίας τους να μην έχουν ραφές!

Συνολικά, η Ελίνα Κορδαλή έχει ετοιμάσει δέκα διαφορετικά patterns και άλλα δέκα μονόχρωμα, για ΕΝΤΕΚΑ διαφορετικά σχέδια μαγιό.

MAGIO4.jpg
Έτσι για παράδειγμα, κάθε σχέδιο μαγιό, αντιστοιχεί είτε σε ένα διαφορετικό pattern, είτε σε ένα μονόχρωμο.

Αν επομένως τα βάλετε κάτω και το σκεφτείτε, μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για όλα τα γούστα, που θα σας συνεπάρει!

MAGIOOOOO.jpg
Για εσάς τις βιαστικές, τέλη Μαρτίου, θα κυκλοφορήσουν τα α��οιξιάτικα κομμάτια της «madame shou shou» σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

MAGIO 3.jpg
Μες τον Απρίλιο, ΟΛΗ η καλοκαιρινή συλλογή της «madame shou shou», θα είναι διαθέσιμη στα μαγαζιά με τα οποία συνεργάζεται η Ελίνα Κορδαλή. Το ποια είναι αυτά, θα το βρείτε εδώ:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «madame shou shou» ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.