Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Αν ο χειμώνας άφησε τα μαλλιά σας λίγο ταλαιπωρημένα, λίγο παραμελημένα, μην ανησυχείτε καθόλου. Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για ανανέωση από την άνοιξη.Και το καλύτερο δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζετε για το πώς θα κόψετε τα μαλλιά σας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα κουρέματα που έχουν κάνει οι stars και φέτος αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας.

Το αγορίστικο κούρεμα της Charlize Theron
Φέτος την άνοιξη, τολμήστε το και δε θα χάσετε. Μπορεί να σας τρομάζει το τόσο κοντό μαλλί, αλλά είναι πανεύκολο, δε θέλει πολύ styling και παραμένει θηλυκό χάρη στις πιο μακριές φαβορίτες.

charlize.jpg

Το pixie κούρεμα της Anne Hathaway
Το κούρεμα αυτό είναι μια μοντέρνα εκδοχή του pixie σε συνδυασμό με το κοντό αγορέ κούρεμα. Είναι λίγο πιο μακρύ από το κούρεμα της Theron, έχει μακριά φράντζα και το πίσω μέρος είναι πιο κοντό και αρκετά φιλαριστό για να σας διευκολύνει και να μην κάνετε υπερβολικό styling.

anne.jpg

Το μακρύ καρέ της Nicole Richie
Για εσάς που δεν πρόκειται ποτέ να τολμήσετε το κοντό, αγορίστικο κούρεμα, σας έχουμε το μακρύ καρέ της Nicole Richie. Είναι αρκετά φιλαριστό επίσης για να έχουν τα μαλλιά σας όγκο και να διαγράφονται οι γραμμές του προσώπου σας.

nicole.jpg

Το ασύμμετρο καρέ της Marion Cotillard
Το ασύμμετρο καρέ της Marion Cotillard πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους hair stylists. Είναι πιο κοντό πίσω, ενώ η μία πλευρά είναι αρκετά μακριά και φτάνει λίγο κάτω από το πιγούνι. Θα θέλει λίγο παραπάνω περιποίηση για να δείχνει πάντα τέλειο και περιποιημένο το μαλλί σας, αλλά να ξέρετε ότι θα είστε μέσα στη μόδα.

marion.jpg

Οι αφέλειες της Emma Stone
Οι αφέλειες είναι και πάλι της μόδας, ειδικά όπως τις έχει κάνει η Emma Stone, που δεν είναι κομμένες σε ευθεία, αλλά λίγο στρογγυλεμένες. Κρατήστε τα μαλλιάς σας μακριά με λίγα φιλαρίσματα και είστε έτοιμη σαν star του σινεμά.

stone.jpg