Μετά από το κατάπτυστο reality show στην αμερικανική τηλε��ραση «Tiaras & Toddlers», όπου μικρά κοριτσάκια μακιγιάρονται και ντύνονται σαν μικρομέγαλα και κάνουν πασαρέλα, τώρα μαθαίνουμε ότι μέσα στο Μάρτιο θα γίνει ένα Fashion Week στο Λονδίνο αποκλειστικά για παιδιά.

kids2.jpgΤο πρώτο Global Kids Fashion Week θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων οίκων μόδας, όπως ο Marc Jacobs και ο Gaultier.

kids3.jpgΣτην πασαρέλα θα δούμε μικρά μοντέλα με δημιουργίες υψηλής ραπτικής, από τα χεράκια των πιο διάσημων μόδιστρων μόνο για παιδιά.

kids4.jpg


Γιατί, τι πιο λογικό από το να παίξει στην παιδική χαρά το καμάρι σας, φορώντας ένα παντελόνι Dolce & Gabbana, ή το κοριτσάκι σας να μυηθεί από κούνια στα μυστικά της υψηλής ραπτικής φορώντας μικροσκοπικά, αλλά πανάκριβα φορεματάκια δια χειρός Marc Jacobs;

kids5.jpg

Τι δηλαδή, μόνο η Suri Cruise δηλαδή θα φορά μοντελάκια από την τελευταία λέξη της μόδας; Τώρα αν μετά από όλα αυτά, το παιδάκι σας κακομάθει και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο παρά ένα σορτσάκι Prada, τότε θα ξέρετε ποιον να κατηγορήσετε. Πρώτα τον εαυτό σας και μετά φυσικά ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας που παλεύει σε τέτοιες εποχές να «κλέψει» την παιδικότητα των μικρών παιδιών και να προβάλει πρότυπα που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν μαζί τους.

kids6.jpg