Οι γυναίκες για την ομορφιά τους είναι ικανές να κάνουν τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα). Αυτό ακριβώς ε��μεταλλεύονται οίκοι μόδας και ινστιτούτα ομορφιάς του εξωτερικού, προκειμένου να βγάλουν τρελά χρήματα, ενόψει τον Oscar που πλησιάζουν!

Τι θα έκαναν οι stars για τη ματαιοδοξία τους; Τα πάντα αν κρίνουμε από το «βεβαρημένο» παρελθόν τους.

H Demi Moore έχει παραδεχθεί πως έβαλε βδέλλες στο σώμα της για αποτοξίνωση του αίματος της, ενώ η Gwyneth Paltrow, είχε κάνει ένα είδος βεντούζας στην πλάτη για να της πάρει το… άγχος.

ΕΤΣΙ και φέτος, λίγο πριν την απονομή των βραβείων Oscar, οι stars που θα θέλουν την λαμπερή βραδιά να έχουν εξίσου λαμπερό δέρμα, θα πρέπει να εμπιστευθούν το κέντρο ομορφιάς Shizuka New York Day Spa στο Manhattan, το οποίο προτείνει το πακέτο περιποίησης προσώπου Geisha Facial, διάρκειας μίας ώρας που περιλαμβάνει την επάλειψη στο δέρμα με περιττώματα από νυχτοπούλι σε μορφή σκόνης, μιας και θεωρείται ότι περιέχει φυσικά ένζυμα που απολε��ίζουν το δέρμα.

geisha facial.jpg

Όσο για εκείνες που θέλουν να έχουν λαμπερά μαλλιά; Το μυστικό βρίσκεται στο κέντρο φυσικής θεραπείας μαλλιών «The Broot» και δεν είναι άλλο από τους… όρχεις ταύρου.

Θα μας πείτε πως; όπως αποκαλύπτει η ιρανή ιδιοκτήτρια του, μέσω του βρασμού όρχεων ταύρου, που αγοράζει από έναν τοπικό κρεοπώλη προκειμένου να φτιάξει έναν ζωμό πρωτεϊνών και ορμονών που προστίθεται σε θεραπείες ενίσχυσης και αναδόμησης των μαλλιών.

"ΜΥΣΤΙΚΑ" ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΜΟΔΑΣ:

Χρυσές δουλειές όμως κάνουν αυτές τις ημέρες και οι οίκοι μόδας και κοσμημάτων.

Πολλοί είναι οι σχεδιαστές που δημιουργούν παπούτσια με «κρυφό» πάτο, ώστε να δείχνουν ψηλότεροι οι stars, ενώ άλλοι φτιάχνουν φορέματα από ύφασμα που… αδυνατίζει.

Χώρια η εταιρία κοσμημάτων Fonderie, που λιώνει το ατσάλι από τις καραμπίνες που έχουν κατασχεθεί από εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής και συνεργαζόμενη με σχεδιαστές κοσμημάτων κατασκευάζει σκουλαρίκια, κολιέ και ρολόγια.

Τελευταίο αλλά όχι… «καταϊδρωμένο», το μυστικό ομορφιάς του κοσμηματοπώλη «Αzature» στο Los Angeles, ο οποίος έχει κατασκευάσει ένα μαύρο βερνίκι με μικρά διαμάντια τα οποία, όπως λέει ο ίδιος, «προσθέτουν μία τρισδιάστατη λάμψη» όταν απλώνονται στα νύχια.

azatures-black-diamond-nail-polish.jpg

Πόσο κάνει ένα τέτοιο μπουκαλάκι; 250.000 δολάρια!!!