Ελληνικά «ψήφισαν» για τις εμφανίσεις τους οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες που εμφανίστηκαν στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Eurovision και το star.gr σου αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες!

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η οικοδέσποι��α της βραδιάς, Δέσποινα Βανδή, έβαλε τρεις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, σχεδιασμένες για την περίσταση και σε καλοκαιρινό mood.

Δέσποινα Βανδή

Οι νικητές του ελληνικού τελικού, οι Koza Mostra, εμπιστεύτηκαν την εμφάνισή τους στον Απόστολο Μητρόπουλο.

Koza Mostra - Αγάθωνας

Δια χειρός Απόστολου Μητρόπουλου ήταν και το στενό maxi μαύρο φόρεμα με τα μεγάλα λευκά αστέρια της Θωμαή Απέργη, που άφηνε σε κοινή θέα την πλάτη και το ένα της πόδι.

Θωμαή Απέργη

Ο Απόστολος Μητρόπουλος... «τρίτωσε» και στο look της Giorgina, που εμφανίστηκε με μπλε μακριά δημιουργία, με ζώνη στο στήθος, που άφηνε το υπόλοιπο του φορέματος να «χύνεται» σε γραμμή Α.

Giorgina

Με off white μάξι τουαλέτα, με λεπτομέρειες από swarovski και τολμηρά σκισίματα στα πόδια, από τον οίκο Vrettos Vrettakos βγήκε στη σκηνή η Aγγελική Ηλιάδη.

Αγγελική Ηλιάδη

Μαύρο κουστούμι του Aπόστολου Μητρόπουλου έβαλε και ο Κώστας Μαρτάκης, στην on stage συνεργασία του με τον Alexander Rybak.

Κώστας Μαρτάκης

Την υπογραφή Stelios Koudounaris είχε το total leather look της Ελένης Φουρέιρα στο ντουέτο με την Ruslana,

Ελένη Φουρέιρα

ενώ η Demy έβαλε κόκκινο ασύμμετρο φόρεμα "Toi&Moi", με peter pan γιακά και μεταλλική ζώνη σε χρυσή απόχρωση για να τραγουδήσει με τον Dima Bilan.

Demy

Τέλος, κίτρινη - μωβ δημιουργία της Erifilli φόρεσε, τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ελευθερία Ελευθερίου