Όταν κρατούν ένα clutch διάσημου σχεδιαστή και γνωρίζουν ότι μονοπωλούν τα φλας οφείλουν να έχουν τα πιο ωραία, περιποιημένα και καλοσχηματισμένα άκρα. Κάναμε όσα ζουμ έπρεπε και μαζέψαμε τα 6 καλύτερα red carpet νύχια του 2013!

1. Adele

adele-nyxia.jpg

Και πορτοκαλί και sparkly και μακρύ. Μόνο η Adele; Όχι, βέβαια, και εσύ! Μην διστάσεις να τολμήσεις ��ια να ξεχωρίσεις. Αφού το φόρεμα είναι απλό και τα αξεσουάρ λιτά, μπορείς να δώσεις στα άκρα σου όση έμφαση επιθυμείς.

2. Jessica Alba

alba.jpg

Οι μεταλλικές αποχρώσεις μας έκαναν συντροφιά όλο το χειμώνα. Η Jessica Alba μας δείχνει ότι θα εξακολουθήσουν να μας κάνουν και μάλιστα και σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Τι θα έλεγες για το μπλε;

3. Anne Hathaway

anne-hathaway-nyxia.jpg

Λέγεται και caviar manicure. Μικρά μπιλάκια τοποθετημένα πάνω στα νύχια δημιουργώντας πρωτότυπα σχέδια. Η Anne Hathaway έβαλε σε όλα τα ν��χια από λίγο και γέμισε όλη την επιφάνεια του ενός. Για να μην είναι και υπερβολική!

4. Beyonce

beyonce-nyxia.jpg

Τι και αν φορούσε παλτό; Τι και αν έκανε κρύο; Γιατί να περιορίζουμε αυτά τα ωραία χρώματα μόνο το καλοκαίρι; Η Beyonce φώτισε τα χέρια της και συνόδεψε το σμαραγδί δαχτυλίδι της με πορτοκαλί manicure που μαγνήτισε τα βλέμματα.

5. Claire Danes

claire-danes-nyxia.jpg

Ποιος σου είπε ότι ένα νύχι είναι όμορφο μόνο αν είναι βαμμένο; Αν καταφέρεις τα νύχια σου να φαίνονται κομψά χωρίς ίχνος μανό τότε έχεις κάνει τη μισή δουλειά. Η Claire Danes κρατάει το βραβείο της δυνατά χωρίς ντροπή με τα περιποιημένα άβαφα νύχια της.

6. Jennifer Lopez

jennifer-lopez-nyxia.jpg

Μια extreme εκδοχή του nude manicure. Η Jennifer Lopez δίνει πάντα έμφαση στα νύχια της, όσο μακρυά και αν είναι. Αν τα καταφέρεις και είσαι αυτού του στυλ απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις, για να αποφύγεις παράλληλα και συγκρίσεις με οποιαδήποτε μάγισσα.