Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Ο καιρός μας δείχνει τα δόντια του τις τελευταίες μέρες. Η βροχή δε λέει να σταματήσει και το κρύο είναι αρκετά τσουχτερό. Για να παραμείνετε λοιπόν ζεστές, αλλά πάντα σικάτες και με ξεχωριστό στυλ, πάρτε παράδειγμα από τις stars του Hollywood και δε θα χάσετε.

Αγοράστε μία κάπα
Ακολουθήστε τις στιλιστικές επιταγές της Leighton Meester. Η κάπα είναι ένα κλασικό κομμάτι, άκρως πρακτικό, διασκεδαστικό και κυρίως... χαρίζει τύπο.

1.JPG

Ροκάρετε ακόμα και με κρύο
Η Emma Stone βγάζει το καπέλο στο ανδρόγυνο στυλ και βγάζει προς τα έξω τον ροκ εαυτό της με ένα σταυρωτό jacket από tweed και δέρμα.

2.JPG

Προτιμήστε κάτι με ζώνη
Μη διστάζετε να αγοράσετε ένα ζεστό παλτό με ζώνη, που δίνει έμφαση στη μέση σας και διαγράφει τις καμπύλες σας, όπως κάνει και η πρωταγωνίστρια του Twilight, Ashley Greene.

3.JPG

Το παρκά είναι must
Το παρκά είναι το πιο χρήσιμο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας αυτή την εποχή. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Modern Family, Ariel Winter, διάλεξε ένα στο χρώμα του ζαφειριού και δείχνει εξίσου σικ με τις υπόλοιπες κυρίες της λίστας μας.

4.JPG

Παστέλ και τον χειμώνα
Η Dakota Fanning είναι τολμηρή και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε. Δεν υπάρχουν πολλές κυρίες της showbiz που μπορούν να συνδυάσουν τα παστέλ μες στο χειμώνα και μάλιστα μες στο χειμώνα. Αν δείτε ένα σακάκι σε απαλό ροζ, αγοράστε το κορίτσια.

5.JPG