​Νιώθεις έτοιμη να κάνε��ς τη μεγάλη ψαλιδιά; Μια τέλεια φράντζα μπορεί να σε μεταμορφώσει ιδανικά και να σου χαρίσει πρωτόγνωρη γοητεία. Αρκεί να ξέρεις πώς να την κόψεις σωστά και πώς να τη διατηρήσεις στο σωστό μήκος για το πρόσωπό σoυ! Τα έξυπνα επαγγελματικά κόλπα είναι εδώ!

Η Αυστηρή
Πρόκειται για ένα στυλ κοψίματος που κυριολεκτικά αντιπροσωπεύει το ρητό «μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις»! «Είτε την ψαλιδίσεις σε οξεία και διαπεραστική γραμμή, από τη μία άκρη του προσώπου ως την άλλη, είτε την ντεγκραντάρεις όσο πλησιάζει στα αφτιά, αυτή η βαριά και οξεία αφέλεια που καλύπτει εντελώς τη γραμμή των φρυδιών προσθέτει έντονη δόση θεατρικότητας στο πρόσωπό σου», τονίζει ο Δημήτρης Γιαννέτος, hairstylist της L'Oreal Paris και προσθέτ��ι: «Η αυστηρή φράντζα ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες με λεπτά, ολόισια μαλλιά και, σίγουρα, απαιτεί αρκετές δόσεις αυτοπεποίθησης για να την εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου».

1.JPG

Η Μονόπλευρη
Ιδού η ιδανική φράντζα για… αρχάριες. Μια μακριά αφέλεια που κινείται προς το πλάι με όλο της τον όγκο είναι σέξι, πολύ κολακευτική και με λιγότερο ρίσκο. Κόβοντάς τη με ελαφριά γωνία, η φράντζα σου μπορεί να καλύπτει όλο το φρύδι και να εφάπτεται στο βλέφαρο (όπως φαίνεται εδώ) επεκτεινόμενη μέχρι και βαθιά μέσα στα πλαϊνά μαλλιά. Με αυτό το κόψιμο ξεχνάς και τα συχνά ψαλιδίσματα συντήρησης, αφού η βολική τεχνοτροπία της σου επιτρέπει να τα βολεύεις άνετα ακόμη και όταν το μήκος της φράντζας υπερβεί το όριο του φρυδιού και καλύπτει μερικές φορές το ένα μάτι. «Κάτι που μπορεί σε δείχνει ακόμη πιο όμορφη και μυστηριώδη» σημειώνει ο hair stylist.

2.JPG

Η Κυματοειδής
Αφαιρώντας τον υπερβολικό όγκο μιας παχιάς φράντζας με τις κατάλληλες ψαλιδιές, προσδίδεις περισσότερη κίνηση και την αίσθηση άνεσης στα πυκνά μαλλιά σου. «Αποτελεί, επίσης, καλή εναλλακτική πρόταση της αυστηρής φράντζας, ειδικά αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά ή, αντίθετα, πυκνά και σπαστά ή αν δε θέλεις να κυκλοφορείς με έντονο θεατρικό στυλ», τονίζει ο ειδικός. Η κυματοειδής αφέλεια είναι αυτό που πρέπει να επιλέξεις όταν επιθυμείς ένα πλήρως καλυμμένο μέτωπο, που όμως να παραμένει χαλαρό και παιχνιδιάρικο μαζί.

3.JPG

Η Κομματιαστή
Δε νιώθεις έτοιμη να υποστηρίξεις μια πλήρη αφέλεια στο μέτωπό σου; Δοκίμασε να κόψεις τη φράντζα σου σε μικρότερο ύψος και χτένισέ τη με φορά προς τα πλάγια, χωρίς να επιδιώκεις απαραίτητα να είναι απόλυτα τιθασευμένη και αυστηρή, σημειώνει ο Hair Stylist. Θα σου ταιριάζει ακόμη καλύτερα, αν σου αρέσει να μαζεύεις πίσω τα μαλλιά σου και δε θέλεις να μένει εντελώς γυμνό το μέτωπό σου.

4.JPG