Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί κάποτε τι κάνουν οι celebrities και έχουν τόσο υγιή και λαμπερά μαλλιά παρά την καθημερινή τους ταλαιπωρία. Σίγουρα, έχεις πάει μια φορά στο κομμωτήριο με την φωτογραφία μιας διάσημης ζητώντας από την κομμώτρια σου να πετύχει το ίδιο χρώμα με της εικονιζόμενης.

Συγκεντρώσαμε όλα τα κρυφά μυστικά των κομμωτών που περιποιούνται τις επώνυμες και βρίσκονται πίσω από την τελειότητα των μαλλιών τους. Δες παρακάτω τα μυστικά τους...

Anne Hathaway

anne-hathaway.jpg

Μαλλιά που ξεχωρίζουν για τον ανάλαφρο αέρα τους. Η συμβουλή του κομμωτή της, Αdir Abergel: “Μην σε τρομάζει αυτό το μήκος. Χαρίζει σε κάθε πρόσωπο και με λίγο τζελ γίνονται από επίσημα μέχρι ρο��”.


Emma Stone

11383-emma.jpg

Beyonce

beyonce.jpg

Μαλλιά που ξεχωρίζουν για τις μπούκλες τους. Η συμβουλή της κομμώτριας της, Kim Kimble: “Οι μπούκλες είναι ένα χτένισμα που μπορεί να το κάνει μόνη της κάθε γυναίκα. Προσπάθησε να είναι ομοιόμορφες και καλοσχηματισμένες”.

Cameron Diaz
11382-cameron.jpg

Μαλλιά που ξεχωρίζουν για την απλότητα τους. Η συμβουλή του κομμωτή της, Vigi: “Δώσε όγκο στις ρίζες αλλά μην το παρακάνεις με τα προϊόντα styling. Ένα τέτοιο κούρεμα ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, ιδανικά αν έχεις ίσια μαλλιά”.